Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 22:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 pinnacle studio 9 plus i jak "zapętlić" menu ? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 12 stycznia 2005, 00:51
Posty: 40
Post pinnacle studio 9 plus i jak "zapętlić" menu ?
witam,

zrobilem film, podzielilem go odpowiednio, zrobilem takze menu.

tylko nie wiem jak ustawic w pinnacle 9 opcje aby menu nie przełączało się automatyczne na film ?

chodzi mi to że mam włączone menu w programie i dopóki nie wybiore rozdzialu chcialbym aby to menu pozostalo. teraz po ok 20 sek. menu samo przelącza sie na pierwszy rozdział.

jak to zrobić ?

z gory thx


czwartek, 28 grudnia 2006, 12:00
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
chyba wszysko jest ok. tylko ty oglądasz na lini czasu a nie wstacjonarnym odwarzaczu , ale w pinnacle też możesz pod monitorkiem podglądu jest taki mały przycisk o nazwie DVD . po naciśnięciu jego zmieni ci się pod monitorkiem układ przycisków na DVD i teraz będziesz mógł obejrzeć poprawność działania płyty przed wypaleniem czyli sprawdzenie wszyskich znaczników meni i tu meni teraz będzie trwało tak długo puki nie naciśniesz żadnego klipu :wink:


czwartek, 28 grudnia 2006, 12:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL