Teraz jest środa, 16 października 2019, 20:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Nie moge zaistalowac pinnacle 9 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 lutego 2007, 21:36
Posty: 3
Post Nie moge zaistalowac pinnacle 9
Witam mam problem nie moge zaistalowac do konca pinnacle 9 pasek dochodzi do konca ale dalej juz nic zadnego komunikatu ani zakonczenia instalacjia jezeli sam daje cancel to uruchami mi sie program ale wyskakuje blad mam windows xp serwis pack 2


sobota, 3 lutego 2007, 21:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Co to za wersja programu numer podaj x.x.x.
Odwiedź stronę producenta sekcję aktualizacji i łatek.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


niedziela, 4 lutego 2007, 02:26
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 lutego 2007, 21:36
Posty: 3
Post 
Nie moge dokonczyc instalacji i uruchomic tego programu sprawdzalem na inym kom i dziaka wszytsko zrobilem juz nawet format i nadal to samo? to jest wersja 9.3 co ja moge jeszcze zrobic?


niedziela, 4 lutego 2007, 04:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 16:05
Posty: 47
Lokalizacja: Łódź
Post 
Moze tak jeszcze sprzecik jaki masz ?

_________________
P4E 3.0 FREEZER 4 ABIT IC7-G 1.1 HIS EXCALIBUR RADEON 9800 PRO ICE-Q 2 x 512 MB A-DATA VITESTA DDR 600 2 x SAMSUNG SP 80 GB SATA RAID SAMSUNG SP 200 GB AUDIGY 2 ZS PLATINUM PINNACLE STUDIO DELUXE 10 PLUS BENQ DWLS 1655 NEC ADLF 7173A LCD ASUS PW201.


niedziela, 4 lutego 2007, 09:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 lutego 2007, 21:36
Posty: 3
Post 
no wiec jest to laptop dell 610 pentium m 1,78 GHz 1 gb ram grafika Mobile intel 915gm/gms,910gml. windows xp profesjonal wersja 2002 dodatek seriw pack 2. Czy powodem tego moze byc ze zainstalowalem poczatkowo pinacle 10 ale i tak sformatowalem dysk. Pomozcie co moze byc powodem ze nie mog dokonczyc tej instalacji?


niedziela, 4 lutego 2007, 11:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Tak myśle może masz ekran 16:9
Zaktualizuj sterownik grafiki oraz sprowadź ekran do rozdzielczości 4:3 no 1028:1024 lub 1024:768, może to Ci pomoże.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


niedziela, 4 lutego 2007, 16:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL