Teraz jest piątek, 19 lipca 2019, 11:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 ramka w edycji menue 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 13:59
Posty: 108
Lokalizacja: warszawa
Post ramka w edycji menue
Witam
W polu edycji tytułu albo menue zaznaczony jest obszar przez czerwone przerywane linie. Co one dokładnie wyznaczają i czy można umieścić obiekt np przycisk menue poza wyznaczonym polem ??


czwartek, 29 marca 2007, 10:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1460
Post 
przerywane linie oznaczają margines bezpieczeństwa , czyli jeśli umieścisz coś poza tymi liniami to na ekranie TV nie będzie widoczne ( przycisk menu poza ekranem to chyba niedobry pomysł :roll: )

_________________
Obrazek


czwartek, 29 marca 2007, 11:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL