Teraz jest piątek, 18 października 2019, 03:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 SMART SOUND@ - Problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 6 kwietnia 2007, 22:56
Posty: 5
Lokalizacja: POMOC
Post SMART SOUND@ - Problem
Posiadam pinacle 9,3. po rozpakowaniu i zainstalowaniu
Smart Sound@ ... żadna muzyka zawarta w folderze nie dziala ; |

co zrobić ?

_________________
POMOC


niedziela, 8 kwietnia 2007, 10:41
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
dziwne pytanie ?????????? jeśli coś nie działa to w 100% pojawia się komunikat w czym problem . powiedzmy problem 3001 i po naciśnięciu na komunika przenosi cię na stronę producenta po plik naprawczy i już , jeśli sami coś nagrzebaliśmy to smart sound też nas łączy z producentem i na stronę opisu naprawy problemu .
chyba że chodzi tobie o utwory smart sound kiedy mamy zaznaczone w zakładce wszyskie . to te utwory możemy tylko posłuchać przy włączony internecie no i oczywiście zakupić pełną wersję przez internet lub zaakupić płytę .

p.s. sposób instalacji - odpalamy pinnacle wchodzimy w zakładkę smart sound , wkładamy płytę a resztę już pinnacle samo wykona tylko wpiszemy kod płyty jak pinnacle poprosi i już :lol:


niedziela, 8 kwietnia 2007, 14:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 6 kwietnia 2007, 22:56
Posty: 5
Lokalizacja: POMOC
Post 
no wlasnie wszystko jest ladnie zainstalowane ;/
przy opcjach moge je ładnie odsluchac .! ale gdy dojdzie do przesluchiwania w menu głównym opcji edycji dźwięku nic nie slychac .!

nawet jak wkleje do filmu .! ; /
tu jest byl .!

_________________
POMOC


niedziela, 8 kwietnia 2007, 23:05
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
albo masz wyciszoną ścieżkę dzwięku ( wstawić inny klip audio na tą ścieżkę powiedzmy mp 3 ) albo coś masz okropnie nagrzebane w pinnacle w ustawieniach lub folderach programu .

może to ci pomoże

http://www.smartsound.com/support/Quick ... er3050.exe

zainstaluj to

p.s. chyba wiem w czym jest problem czytałem twój dopisek z 07 kwietnia .poprosu pierwszy raz widzisz pinnacle .
u góry jak masz otwarte pinnacle jest zakładka POMOC a w niej instrukcja obsługi wszysko ładnie opisane po polsku . w razie czego jest też film instruktażowy krok po kroku jak co się robi . i co jak używać

warto obejżeć ten filmik ( my sami wybieramy zagadnienia do obejżenia co nas interesuje ) na filmiku pokazuje krok po kroku za pomocą strzałem i jest jeszcze opis poniżej wyświetlany w komunikatorze . czyli od wstawienia klipu poprzez obróbkię , dodawanie efektów i na koniec jak zrobić menu jak zapisać plik wideo i jak wypalić płytę .


poniedziałek, 9 kwietnia 2007, 01:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 6 kwietnia 2007, 22:56
Posty: 5
Lokalizacja: POMOC
Post 
Cóż :)
zrobie jak polecasz ;)

w razie jakich kolwiek problemów :) napisze tu coś ;)

pozdrawiam :)

[ Dodano: Pon Kwi 09, 2007 6:17 pm ]
no i niestety .!
po obejżeniu filmiku .!
Nadal dzieje sie to co sie dzialo ścieżnak jest tak jak by heh.. pusta ?! ;/

http://img122.imageshack.us/my.php?imag ... 22udc3.jpg

juz sam niewiem ; | co mam robic .!
gdy wchodze w ustawienia to niby wszystko ladnie si .!

[ Dodano: Pon Kwi 09, 2007 10:59 pm ]
aha i takie jeszcze jedno pytanko ; >
czemu jak dodaje jakis efekt typu np: stary obraz
to wyskakuje mi logo Pinnacle ;/ z kłutką ;[


troche to przeszkadza ;) i jak ktoś wie co zrobić również dziekuje za pomoc ;)

[ Dodano: Czw Kwi 19, 2007 11:20 pm ]
To pomoze mi ktoś czy nie ;] ?

_________________
POMOC


poniedziałek, 9 kwietnia 2007, 16:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 15 kwietnia 2007, 21:11
Posty: 41
Post 
Na kłódkę pomocą jest zakup oryginalnej wersji - a jeżeli takową posiadasz - odblokowanie za pomocą numeró kluczy aktywacyjnych interesujacych Cię i zakupionych przez Ciebie elementów systemu. Czy z muzyką problem dotyczy wszystkich klipów jakie dostępne są w Twojej instalacji programu?

Pozdrawiam


niedziela, 22 kwietnia 2007, 20:05
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
POMOC napisał ;
Cytuj:
Dodano: Czw Kwi 19, 2007 11:20 pm ]
To pomoze mi ktoś czy nie ;] ?

to ci odpowiem . tak tu wszyscy tylko czekają aby tobie tu wkleić keygeny , klucze i inne rzeczy bo ty jesteś tak leniwy , że nawet nie chce ci się przeczytać do 5 stron wstecz , gdzie to jest wałkowane wielokrotnie . a po drugie jeśli posiadasz orginalny program pinnacle to takich problemów nie masz ( wersje pozyskiwane przez internet same w sobie są zainfekowane po to abyś miał problemy ) najczęściej sam producent umieszcza keygeny i instalki na tych super stronach za free , aby taki jak ty to ściągnął i zainstalował sobie :lol: a potem pisał na forum ludzie mam pinnacle x.xx i u mnie nie działa to i to i jeszcze to co mam zrobić
Cytuj:
Dodano: Czw Kwi 19, 2007 11:20 pm ]
To pomoze mi ktoś czy nie ;] ?

odpowiedz jest prosta zgłoś swój problemy u dystrybutora w dziale technicznym ( ja otrzymałem w ramach gwarancji nowe pinnacle :lol: i bez problemu w dziale technicznym otrzymuję wszelkie odpowiedzi nawet nie związane z pinnacle , ale mogące mieć wpływ na jego pracę ) przykład ; piszę do działu techniczego , że w komputerze zmieniłem kartę graf na xxxxx i jakie sterowniki mam do niej zainstalować najlepiej .podaję swój numer karty gwarancyjnej pinnacle i za kilka minut otrzymuję pełną odpowiedz i sugestie co najlepiej mi polecają , ale końcowy wybór należy do mnie :lol:

p.s. 2 więc nie wiem w czym masz problem zgłoś się do swojego producenta pinnacle i on ci pomoże w kilka minut ( pamiętaj w niedzielę serwis zamknięty )


niedziela, 22 kwietnia 2007, 21:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL