Teraz jest piątek, 22 listopada 2019, 21:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Plug-in eksportowania PS 10 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 13 maja 2007, 08:17
Posty: 5
Post Plug-in eksportowania PS 10
dwa dni mi zeszło abym zrobił film , a gdy doszedłem do końca i chciałem tworzyć film to program informuje iz nie posiada " Eksportowanie nie powiodło sie { dodatek plug-in eksportowania } bardzo proszę o pomoc.
Zainstalowałem patch 10,7 do pinnacle studio 10


niedziela, 13 maja 2007, 21:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Czy dokonałeś rejestracji programu odsyłają klucz do kodowania mpeg2 DVD.
Sprawdź również czy masz wystarczającą ilość miejsca na dysku na przeliczenie materiału katalog render oraz na obraz płyty DVD. Wypisz konfigurację komputera.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


poniedziałek, 14 maja 2007, 00:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 13 maja 2007, 08:17
Posty: 5
Post 
Komputer to laptop Asus a6rp a co do rejestracji to jej nie przeprowadziłem :-(


poniedziałek, 14 maja 2007, 06:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
To czas najwyzszy ją dokonać na pudełku jest napisane co prawda są to denerwujące wszystkich gwiazdki-odnośniki (haczyki) obcujące wszędzie.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


wtorek, 15 maja 2007, 00:34
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 4 października 2009, 23:18
Posty: 17
Post Re: Plug-in eksportowania PS 10
Ja mam zarejestrowaną wersję (v12), i też mam ten sam problem (gdy chce zapisac film jak wmv), i jestem właśnie na etapie rozwiązywania go. Na drugim komputerze wszystko jest ok, problem występuje na laptopie. Jak nie dojdę o co chodzi, po prostu zainstaluję program jeszcze raz.


niedziela, 12 września 2010, 10:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL