Teraz jest wtorek, 22 października 2019, 10:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Czy jest jakiś patch do studio 11 ? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 5 kwietnia 2006, 07:52
Posty: 65
Post Czy jest jakiś patch do studio 11 ?
jak w temacie


sobota, 9 czerwca 2007, 11:50
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1472
Post 
gustosz :lol: masz dwie wiadomości na skrzynce :evil: od kilku dni :roll:

a co do patche to jest , ale beta i na pewno nie rozwiązuje twoich problemów .jeśli masz jakiś problem z działanie 11-ki to napisz w czym rzecz . najważniejsze zanim zaczniemy instalować 11-kę usuwamy wszysko co do jednej kropki po 10-ce a szczególnie PIXIE I PATCHY . to samo się tyczy 9-ki i kluczy . zaoszczędzimy sobie wielu problemów jak dziwne zamykanie się programu , złe obsługiwanie mp3 , wolne renderowanie , nie chce wypalić płyty , brak kodeków pal lub dziwne ustawienia formatu pal a nawet wielokrotne ich wyświetlanie itd. no i najważniejsze jeśli nasze pinnacle zainstalowaliśmy na XP to jak coś wyczarujemy z internetu to sprawdzmy czy to na pinnacle zainstalowane na XP czy na vistę :roll:


sobota, 9 czerwca 2007, 12:32
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL