Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 19:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 proDAD-ADORAGE 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 10 czerwca 2007, 14:04
Posty: 28
Post proDAD-ADORAGE
WITAM

ODBLOKOWAŁEM proDAD, mam też jeden z pakietów Adorage .Niebardzo wiem jak z tego skorzystać . Po zrzucie na pole między zdjęciami jest tylko puste pole z napisem "ADO" po kliknięciu edytuj pojawiają się przejścia ,ale nie wiem jak je umieścić pomiędzy klipami. Proszę o jakieś wskazówki

Tom


piątek, 15 czerwca 2007, 15:29
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
:mrgreen: to co najprostsze najczęściej najtrudniejsze :mrgreen: a czy OK. widzisz :mrgreen: i już :P

ale pokolei może wpierw na klipie wideo . jeśli chcemy aby jakaś animacyjka z adorage była na klipie wideo to wchodzimy w efekty RTFx=efekty wideo i całkiem na dole jest zakładka PRO DAP a w niej Adorage i heroglip , ale my wchodzimy w adorage , tam jak wybierzemy już animacyjkię to tylko naciskamy OK. i już :roll:

a jeśli chcemy połączyć dwa klipy wideo animacyjką to wchodzimy w efekty HFX i też całkiem na dole jest pro dap i jeden efekt HFX ( a kto kombinuje ma tam jeszcze Vita czyli vitascena ) i ten efekt o nazwie ado wstawiamy i edytujemy go wybieramy animacyjkę i też klikamy na OK.

jak już załapaliśmy co to za animacyjki i się nam podobają to włączamy wyszukiwarkę i zaczynamy szukać :oops: a jest tego spora kolekcja płyt :| prawie na każdą okazję . :cry: wielcy napiszą :wink: , że to szmira i wiocha :arrow: , ale jedna lub dwie na filmie nie zaszkodzą :lol: :mrgreen: czyli masz tam 1% teraz poszukaj jeszcze 99% co się tam instaluje :idea:

[ Dodano: Sob Cze 16, 2007 9:57 am ]
tomiki napisał ;
Cytuj:
Po zrzucie na pole między zdjęciami
pinnacle 10 jest połatane , poskładane i na koniec związane różnymi patchami a tu opis jednego z nich co należy zainstalować jak nie działa .czyli jak dodamy efekt ( animacyjkę ) i pinnacle w podglądzie wyświetla dobrze a po zatwierdzeni OK. i po przejściu do pinnacle nic nie ma :mrgreen: no to mamy problem :mrgreen: ale wystarczy ściągnąć ten plik poniżej wyjąć z folderu zip i sam plik o nazwie adorage-filter

http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles ... filter.zip

wchodzimy tu C:\Program Files\Pinnacle\Studio 10\Plugins\RTFx. i do tego folderu wklejamy ten plik adorage-filter zapyta się nas czy zastąpić pliki ( co za głupie pytanie 8O przecież my chcemy aby było dobrze ) czyli naciskamy na YES :mrgreen: zamykamy i odpalamy pinnacle i powinno być :P


piątek, 15 czerwca 2007, 22:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 23 września 2007, 14:06
Posty: 5
Post 
Mozesz podac kluczyc do adorage ??


niedziela, 23 września 2007, 20:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Panowie...


niedziela, 23 września 2007, 22:49
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 17 stycznia 2007, 13:31
Posty: 82
Lokalizacja: podlaskie
Post 
Chylus napisał(a):
Mozesz podac kluczyc do adorage ??

To chyba nie to forum


poniedziałek, 24 września 2007, 09:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL