Teraz jest wtorek, 22 października 2019, 11:52




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 problem ze standardem PAL 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 12 lipca 2007, 14:15
Posty: 4
Post problem ze standardem PAL
Witam,
Korzystam z programu w wersji 11.0. Po próbie załadowania filmu w formacie .AVI pojawia sie komunikat:
"Program Pinnacle Studio Plus nie jest skonfigurowany do obsługi standardu PAL."
Wcześniej korzystałem z wersji 10.0 i wszytko było w porządku.
Bardzo proszę o pomoc :)


czwartek, 12 lipca 2007, 14:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
A orginał posiadasz ten program? bo coś mi się wydaje że tutaj może tkwić problem.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


niedziela, 15 lipca 2007, 04:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 12 lipca 2007, 14:15
Posty: 4
Post 
Niestety ale nie posiadam :)
Ale to wydaje mi sie, że nie jest problem, gdyż korzystałem z wcześniejszej wersji i wszytko działało jak należy.


niedziela, 15 lipca 2007, 12:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 lipca 2006, 22:12
Posty: 30
Lokalizacja: Dabrowa Tarnowska
Post 
w tym przypadku to nie jest wazne czy legalny czy nie masz program wydany tylko na rynek amerykanski ja w stanach kupilem pelna i legalna wersje pinnacle 9 i niestety tez jest tylko ntsc


niedziela, 15 lipca 2007, 14:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 12 lipca 2007, 14:15
Posty: 4
Post 
Czyli już nie da sie nic zrobić?


niedziela, 15 lipca 2007, 14:45
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1472
Post 
cormoniasty napisał ;
Cytuj:
ja w stanach kupilem pelna i legalna wersje pinnacle 9 i niestety tez jest tylko ntsc
:?: a co za problem zarejestrować u angoli i pobrać klucz pal :?:

[ Dodano: Nie Lip 15, 2007 3:55 pm ]
olimpico napisał ;
Cytuj:
Czyli już nie da sie nic zrobić?
jest kilka na to sposobów , ale ty wolisz liczyć na manne z nieba niż poszukać . ( do leniwych świat nie należy :mrgreen: )

_________________
Obrazek


niedziela, 15 lipca 2007, 14:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 12 lipca 2007, 14:15
Posty: 4
Post 
jurekwejh napisał(a):
cormoniasty napisał ;
Cytuj:
ja w stanach kupilem pelna i legalna wersje pinnacle 9 i niestety tez jest tylko ntsc
:?: a co za problem zarejestrować u angoli i pobrać klucz pal :?:

[ Dodano: Nie Lip 15, 2007 3:55 pm ]
olimpico napisał ;
Cytuj:
Czyli już nie da sie nic zrobić?
jest kilka na to sposobów , ale ty wolisz liczyć na manne z nieba niż poszukać . ( do leniwych świat nie należy :mrgreen: )


Hehe szukałem i nie znalaelm odp. Może jakaś wskazówka?


niedziela, 15 lipca 2007, 16:28
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 1 marca 2006, 15:55
Posty: 11
Post 
Musisz poszukać seriala pod PAL. Przeinstalujesz z nowym serialem i działa.


niedziela, 22 lipca 2007, 17:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL