Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 20:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 nowy patch do 11 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post nowy patch do 11
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/u ... =documents


piątek, 12 października 2007, 14:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 9 lutego 2007, 17:30
Posty: 127
Lokalizacja: Głuchołazy
Post 
Ech szkoda gadać, nic tylko łaty. A im ich więcej tym gorzej. Ten program prawie nic nie ma z tego co oferują profesjonalne softy, a wymagania co do sprzętu ....

_________________
Nowiutki Athlon Dual Core X2 6400+ ( 2x 3.2 GhZ), 4 Gb RAM, Geforce 8600GT i brak czasu.


piątek, 12 października 2007, 19:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
czyli ma coś z profesjonala :mrgreen:
Cytuj:
wymagania co do sprzętu ....
:mrgreen: sam to napisałeś :mrgreen:
napisałeś też
Cytuj:
Brak tylko klucza do Vitascene:-) GG: 9993105
:mrgreen: odpowiem :P Vegas i klucza :lol: cały czas go masz , ale nie wiesz w którym folderze i gdzie go przenieść :mrgreen:

_________________
Obrazek


piątek, 12 października 2007, 21:52
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 9 lutego 2007, 17:30
Posty: 127
Lokalizacja: Głuchołazy
Post 
O tym, że klucz mam - wiem , bo używam Vitascene. Ale nie o ten klucz mi chodziło w podpisie. A co do Pinnacla - to była krytyka mnie, za to że napisałem coś co każdy wie o tym programie, czy ironia?

_________________
Nowiutki Athlon Dual Core X2 6400+ ( 2x 3.2 GhZ), 4 Gb RAM, Geforce 8600GT i brak czasu.


sobota, 13 października 2007, 16:16
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
przem188 napisał ;
Cytuj:
czy ironia?
tak to była ironia , ale napisałeś też :mrgreen:
Cytuj:
to była krytyka mnie, za to że napisałem coś co każdy wie o tym programie
to może rozwiniesz swą myśl :mrgreen: mam pinnacle 11-cie plus ORGINAŁsystem XP profesjonal a komputer dedykowany pod Pinnacle i nie widzę żadnych problemów . tylko proszę nie pisz , że się pomyliłeś i nie wiesz nic o pinnacle 11-cie a twoja wypowiedz się tyczyła wybryku natury pinnacle 10-ć ( ja o 10-ce nigdy nic dobrego nie napisałem ) .tak masz rację to już drugi patch , ale zobacz co one wnoszą w moim przypadku ja ich nie instaluję :lol: mam kamerę Panasonic nv gs 500 , kartę ATI x-1600 ,windows xp , nero wersjia 6 > nagrywarka LG . to gdzie u mnie problem > :mrgreen: a co napiszesz o Sony Vegas 7.0e + vista :mrgreen: czyli proszę o kilka słów co nowe patchy wnoszą i kto ma je instalować i po co ????? .

_________________
Obrazek


sobota, 13 października 2007, 21:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL