Teraz jest czwartek, 24 października 2019, 01:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 adorage w pinnacle 10.5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 20 października 2007, 00:58
Posty: 9
Post adorage w pinnacle 10.5
Witam!
Czy ktos moze mi pomoc w nastepujacej sprawie: mam oryginalnego pinnacla 10.5 a ostatnio kupilem zestawy efektow adorage i za cholere nie moge zrobic tak, zeby adorage bylo widziane w pinnaclu. Wchodze w efekty obrazu i nic, nie ma tam nowej pozycji a wiem ze powinna byc pozycja proDAD. Bede wdzieczny za wszelka pomoc, tym bardziej ze jestem juz mocno poirytowany ta sytuacja, a inaczej mowiac szlag mnie trafia. Pozdrawiam.


sobota, 20 października 2007, 01:15
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 10 czerwca 2007, 14:04
Posty: 28
Post 
a masz odblokowaną funkcje proDAD?(kluczyk) ja mialem taki sam problem w pin.10.6 niby wszystko ok ale efektu do projektu nie mogłem dodać . Ktoś mi poradził żeby przesiasc sie na 11.-wiem jak to brzmi,jak zainwestuje sie kase w orginanała(ja też mam orginala), ale skorzystałem z porady bardziej doswiadczonych kolegów i zakupiłem 11. tam wszysko hula bez zarzutu. Wiec......

[ Dodano: Pon Paź 29, 2007 1:13 am ]
a masz odblokowaną funkcje proDAD?(kluczyk) ja mialem taki sam problem w pin.10.6 niby wszystko ok ale efektu do projektu nie mogłem dodać . Ktoś mi poradził żeby przesiasc sie na 11.-wiem jak to brzmi,jak zainwestuje sie kase w orginanała(ja też mam orginala), ale skorzystałem z porady bardziej doswiadczonych kolegów i zakupiłem 11. tam wszysko hula bez zarzutu. Wiec.......


poniedziałek, 29 października 2007, 01:12
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1472
Post 
jak już piszemy o 11-ce to polecam nowy patche 11,1 poprzedni robił więcej złego niż dobrego , a ten nowy nawet przewijanie na lini czasu naprawił i kilka jeszcze malutkich problemików , ale testu szybkości dalej nie ma :evil:

a co do pytania to poszukaj tu C:\Program Files\Pinnacle\Studio 10\Plugins\RTFx trzy pliki o nazwie adorage i jeden o nazwie ado jesli ich tu nie masz to się wgrały do jakiegoś folderu przypadkowo > wystarczy tylko przekopiować na zenątrz do folderu RTFx ( prawdopodobnie pliki te są w C:\Program Files\Pinnacle\Studio 10\Plugins\RTFx\XML lub C:\Program Files\Pinnacle\Studio 10\Plugins\RTFx\3DServer choć najprościej do angoli po instalkę adoragetransision ona też instaluje te pliki .
tomiki napisał ;
Cytuj:
11.-wiem jak to brzmi
to brzmi dumnie w końcu to młodszy brat avida :D a nie liquid z taką samą ilością poprawek co pinnacle :mrgreen:


poniedziałek, 29 października 2007, 02:00
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL