Teraz jest środa, 23 października 2019, 15:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Pinnacle 9 menu dysku 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 9 września 2007, 12:26
Posty: 5
Post Pinnacle 9 menu dysku
Menu dysku działa tylko na kompie, po wypaleniu płytki na stacjonarnym odtwarzaczu traktuje to jak tytuł i nie można przejść do kolejnych rozdziałów. POmożecie?


środa, 24 października 2007, 09:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Pinnacle 9 menu dysku
mnietas napisał(a):
Menu dysku działa tylko na kompie, po wypaleniu płytki na stacjonarnym odtwarzaczu traktuje to jak tytuł i nie można przejść do kolejnych rozdziałów. POmożecie?

Czy są na pewno ustawione linki do scen?


środa, 24 października 2007, 09:50
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1472
Post 
odpowiedz jest prosta >masz odtwrzacz dvd firmowy :P wiele odtwarzaczy jak manta itd ją przyjmnie > a rozwiązanie wypal płytę w nero i będzie ok.
http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/vie ... php?t=2649

_________________
Obrazek


środa, 24 października 2007, 10:10
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 9 września 2007, 12:26
Posty: 5
Post 
chyba tak bo działa w Pinnaclu, po nagraniu na dysk twardy i odtwarzaniu już nie. Na pasku mam taki chorągiewki C1 C2 czyli linki są?


środa, 24 października 2007, 10:11
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1472
Post 
powoli , a może usunołeś przyciski czyli masz tytuł a nie menu , czyli wygląda jak menu , ale jest tytułem . pod monitorkiem podglądu jest napis DVD tu sprawdz swoje menu > czy się podświetlają przyciski i czy są aktywne . drugi problem może się stać > wkleiłeś menu potem usunołeś i wkleiłeś drugie , lecz pierwsze menu zle się usuneło ( wygląda jak kreska pionowa ) i ono blokuje twoje menu .

_________________
Obrazek


środa, 24 października 2007, 10:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 9 września 2007, 12:26
Posty: 5
Post 
Jak pisałem na ścieżce menu mam odnośniki C1 C2 i podświetlają się rozdziały, ale tylko w programie, po renderowaniu i odtwarzaniu z dysku już nie można przejść do rozdziałów

[ Dodano: Pią Paź 26, 2007 9:47 am ]
Pierwszy raz nagrałem "dysk" w formacie DVD i coś się skopało, zacząłem ćwiczyć z MPEG i AVI, zmarnowałem trochę płyt,
Spróbowałem jeszcze raz nagraj dysk w formacie DVD bez wypalania i wypaliłem w NERO i wszystko działa.
Dzięki za podpowiedzi, pozdrawiam


środa, 24 października 2007, 11:37
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL