Teraz jest piątek, 18 października 2019, 18:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 upgrade PS 9 na PS 11 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 5 sierpnia 2004, 14:57
Posty: 37
Lokalizacja: miasto bez kantów ;)
Post upgrade PS 9 na PS 11
witam,

dostałem wczoraj ofertę upgradu z wersji, którą używam na wersję nr 11
za 289 zł brutto.

czy ktoś też ma taki dylemat :?:

jakie są wymagania werji nowej?

proszę o Wasze opinie na ten temat :lol:


niedziela, 25 listopada 2007, 07:53
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
taką ofertę olać :mrgreen:
1 za niższą cene kupisz 11 plus ultime
2 na święta szykują niespodziankę czyli oferta świąteczna z dodatkami ( takie coś jak na 20 lecie ( wiadomośc niepotwierdzona )
3 jeśli posiadasz dodatki od 9-ki to bez problemu się zainstalują w 11-ce i odblokują się te same funkcjie w 11-ce .
4 wymagania sprzętowe te same co do 9-ki ( lecz prawda to najlepiej kartę graf ATI nawet od numery X-1300 256 mb i nie masz problemów )

czyli jak dla mnie szukają frajera na bubel a po drugie pinnacle 11-cie jest zbudowane na avidzie . jedno co jest ważne po zakupie pinnacle 11-cie rejestrujemy je u angoli i dostajemy prezenty ( jeśli ich komputer łaskawy to nawet 5 kluczy :lol: )


niedziela, 25 listopada 2007, 10:46
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 26 czerwca 2007, 14:16
Posty: 120
Post 
Cześć. :D
jurekwejh napisał(a):
[dostajemy prezenty ( jeśli ich komputer łaskawy to nawet 5 kluczy :lol: )


Jakie to klucze? - może Ja bym też coś dodatkowego wysępił. :mrgreen:


wtorek, 27 listopada 2007, 14:59
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post 
MICIA napisał ;
Cytuj:
Jakie to klucze? - może Ja bym też coś dodatkowego wysępił.

kto jak kto , ale ty się o to pytasz ????? :lol:
jeśli masz ochotę wymienić nazwy kluczy i funkcje odblokowane po rejestracji to proszę napisz . jeśli myślisz , że sprawdziłem to na podstawie twojego postu z forum ksk to masz rację :lol: ja osobiście dostałem 3 klucze i 5 funkcji zostało aktywowanych bez klucza i co ciekawe posiadam dodatki w wersji 3/4 dokupione do pinnacle 9-ć ( nie instaluję ich lecz wpisuję klucz z płyt ) jaka miła niespodzianka jak po rejestracji i restarcie komputera jeden klucz ( 1 płyta ) odblokowywują 100% a nie 75% efektów :P .zwracam cały czas uwagę wszystkim posiadaczą orginalego pinnacle , że obowiązkowo rejestrujemy nasze pinnacle u angoli a nie liczymy na naszych serwisantów :evil: .

powiedzy ostatnio czytałem coś takiego > mam orginalne pinnacle i mam problem z importem materiału z kamery sony z twardym dyskiem i coś o audio 5,1 > odpowiedz niezarejestrowane pinnacle, czy nie tak kolego MICIA .( na opakowaniu oznaczone " * " )
miłego dnia


wtorek, 27 listopada 2007, 18:22
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 26 czerwca 2007, 14:16
Posty: 120
Post 
jurekwejh napisał(a):
...jeśli masz ochotę wymienić nazwy kluczy i funkcje odblokowane po rejestracji to proszę napisz...

...mam orginalne pinnacle i mam problem z importem materiału z kamery sony z twardym dyskiem i coś o audio 5,1...


ad1.
Greetings,
Please print out this page or record your Activation Keys in a safe place
for future reference. To re-enter your Activation Keys into your Pinnacle
application, please follow these instructions:
1. Launch your Pinnacle application.
2. Go to the Help menu and select "Enter Activation Keys"
3. Enter the Activation Keys listed below
: RTFX Volume 1
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
: Hollywood FX Volume 1
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
: DivX
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
: Dream Glow
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
: Dolby Digital 5.1 Channel
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
: Dolby 2 Channel
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
: Premium Pack Volume 1
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
: RTFX Volume 2
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Once the Activation Keys are entered, the Premium content or features you
previously purchased will be reactivated.
Thank you.
Pinnacle Systems
This email was automatically generated. Please do NOT reply to this email.

Odblokowują się całe wymienione pakiety dodatków.


ad2.
Nadal czekam na odpowiedź od KSK zadałem pytanie "fachowcowi" z tej branży i nic, nawet „podesłałem” coś na grypę i też nie pomogło więc czekam pokornie jak ......., może coś ktoś odpisze. Na dzień dzisiejszy uważam, że dźwięk 5.1 dodawany do projektu to wielka niewiadoma, ale samo kodowanie 5.1 w porównaniu np. do „Nero” jest o wiele lepsze (czysty dźwięk bez zakłóceń) no i większe możliwości przy samym jego tworzeniu – tylko to zabawa naprawdę na b. długi czas – uzyskanie „efektów” takich jak w filmach na „DVD” Moim zdaniem jest „możliwe” ale trzeba wykazać się dużą pomysłowością i determinacją w tworzeniu ich naprawdę trzeba poświęcić b.b.b.b dużo czasu – a Ja jestem leń wolę ten czas poświęcić na inne przyjemności.

ps. Premium Pack Volume 2 też mam odblokowane (legalnie) jak pisałem wcześniej znalazłem "dziurę" podczas instalacji PS-11 - tak przez przypadek. :wink:

Sorry „Maciek Es”, że „ględzę” w Twoim temacie ale postaram się to w jakiś sposób naprawić:

UWAGA: Tylko dla zarejestrowanych użytkowników Pinnacle ......

Studio Plus wersja 11

- Wydajna edycja wideo
- Łatwe udostępnianie
- Obsługa formatu HD
- Pakiet dwóch płyt Premium Pack oraz
dwóch płyt RTFX w zestawie
PEŁNA WERSJA 289 PLN
OSZCZĘDZASZ 946 PLN

Jeżeli zarejestrowałeś się u Angoli to powinieneś dostać taki e-mail – powodzenia. :D

Pozdrawiam Micia. :D


środa, 28 listopada 2007, 12:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL