Teraz jest piątek, 19 lipca 2019, 11:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Znowu problem z utworzeniem obrazu filmu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 23 grudnia 2005, 13:33
Posty: 43
Post Znowu problem z utworzeniem obrazu filmu
Witam
Znowu mam problem z końcowym etapem- tworzeniem filmu. Wybieram dvd. naciskam utwórz obraz wybieram folder i wyświetla się pacek postępu tworzenie filmu, jednak po 30sekundach przycisk zamienia się z anuluj na utwórz obraz i wyświetla się błąd na czerwono
F:\Render\ROCZEK 730801AE\DVD\StudioSequence\temp\00.m2v

Kiedyś miałem podobny problem (w pinnacle 9) i wystarczyło zainstalowac nowy patch teraz mam wersję 11.1 i nie ma co doinstalować. co oznacza ten błąd?

[ Dodano: Wto Sty 15, 2008 9:04 pm ]
już sobie poradziłem :lol:
Jakby ktoś miał podobny błąd, już tłumaczę; nie miałem jednego pliku wideo na dysku bo go usunąłem a w projekcie dalej był


wtorek, 15 stycznia 2008, 20:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL