Teraz jest sobota, 19 października 2019, 01:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Renderowanie w 11-stce 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 10 czerwca 2007, 14:04
Posty: 28
Post Renderowanie w 11-stce
Zrobiłem renstalacje systemu,zainstalowałem pinnacla 11 na tz.świeży system i mam problem z renderowaniem i materiałem wynikowym.Po każdy uruchomieniu pinnacle renderuje mi na nowo już raz zrenderowany projekt,czasem nawet po minimalizacji pinnacla i powrocie do pełnego okna program rozpoczyna render na nowo!!! po przejściu do zakładki tworzenie filmu pinnacle w zapisuje klatki poprawnie,ale materiał wynikowy zamiast miec np 2gb ma tylko 400mg ???/!!!!
Poprzednio(przed formatowanie kompa nie miałem takich problemów)
Proszę o pomoc



Dell dimension E521 2gb RAM Radeon HD 3850 hd 300 GB


tomek


sobota, 2 lutego 2008, 15:27
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 14 lutego 2005, 20:04
Posty: 164
Lokalizacja: Toruń
Post renderowanie
Sa dwa wyjścia
Wyłącz renderowanie w tle w ustawieniach
odinstaluj i zainstaluj Studio.


niedziela, 3 lutego 2008, 15:16
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 26 czerwca 2007, 14:16
Posty: 120
Post 
Cześć Tomiki i przepraszam za........., (brak czasu, ferie zimowe-dzieci, lenistwo itd. - robię mały teścik pinnacla cdn......)

Na moje oko to masz coś pokićkane w projekcie, zrób tak:
- wykasuj wszystkie pliki pomocnicze z tego projektu lub w ogóle wszystkie pliki pomocnicze (najlepiej ręcznie)
- uruchom PS i poczekaj cierpliwie aż się zrenderuje wszystko w projekcie (przełącz sobie na inny widok – zobaczysz pasek renderowania).
- w ustawieniach końcowych możesz też mieć coś namieszane – sprawdź czy zaznaczyłeś odpowiedni sposób kompresji Twojego materiału.

Pozdrawiam Micia. :wink:

ps. Zawsze staram się wywiązywać z tego co napisałem wcześniej do kogoś-sorki. :oops:
Na pewno nie jest to wina oprogramowania.


poniedziałek, 4 lutego 2008, 09:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 31 stycznia 2007, 22:43
Posty: 2
Post Re: renderowanie
gnatek napisał(a):
Sa dwa wyjścia
Wyłącz renderowanie w tle w ustawieniach
odinstaluj i zainstaluj Studio.



Dokładnie Wyłącz renderowanie w tle w ustawieniach a wszystkie problemy znikną. Polecam wszystkim


środa, 13 lutego 2008, 08:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL