Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 ogolne problemy z pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 9 lutego 2008, 18:01
Posty: 2
Post ogolne problemy z pinnacle
Mam studio 10 (orginal) i mam pewne problemy. Wczesniej mialem stary komputer AMD Barton 2.5, motherboard asus kt600, 1 gb RAM, program chodzil ok. Niedawno zmieniłem kompa na AMD athlon 64 X2 5000+, motherboard ASUS M2N SLI Deluxe, memory 1 gb patriot 800 MHz jutro bedzie kolejne 1 gb czyli razem 2 gb karta graficzna: GALAXY Ge-Force 8600 GT 512 memory DDR3, windows XP SP2 orginal, disk on ata 160 Gb. i teraz sa problemy. Studio chodzi ogolnie wolno:/ Na starym kompie lepiej chodzilo. Dzisiaj np wisiało na "trwa zapisywanie ostatniego pliku" i nie konczylo. W koncu udalo mi sie skonczyc to sa problemy z efektami. Mianowicie niektore efekty z hollywood fx jak sa odtwarzane to sa w tle poziome kreski na filmie :/ co to moze byc? instalowalem najnowsze stery do grafiki ale niestety nie pomoglo :/ nie wiem ale wydaje mi sie ze pinnacle powinno chodzi na tym sprzecie jak wariat a tak nie jest. Wolno tworzy film a nie wykorzystuje nawet 60 procent procka. z gory dzieki za pomoc

jeszcze link
http://img255.imageshack.us/my.php?imag ... tuufp5.jpg


best regards


Ostatnio edytowano niedziela, 10 lutego 2008, 09:47 przez golab05, łącznie edytowano 1 raz

sobota, 9 lutego 2008, 19:12
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: ogolne problemy z pinnacle
10-kie podnieś patchem do 10,6 a co do karta graficzna: GALAXY Ge-Force 8600 GT 512 pinnacle 11-cie zle chodzi z tą kartą ( przejścia hfx , zdjęcia i problemy z menu ) a jak w 10-ce to nie wiem :lol: dobrze by było jak by posiadacz 10-ki i tej karty coś napisał .

_________________
Obrazek


sobota, 9 lutego 2008, 22:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 9 lutego 2008, 18:01
Posty: 2
Post Re: ogolne problemy z pinnacle
ogolnie jest szansa ze naprawia ten problem? z ta karta bo mysle nad kupnem 11. w ogole co to ma byc ze ten program tak wolno chodzi? :/ jesli to wina karty to ja moge ja sprzedac tylko podpowiedz jaka najlepiej kupic zeby to wresszcie chodzilo??


niedziela, 10 lutego 2008, 09:37
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: ogolne problemy z pinnacle
napiszę inaczej > na karcie ATI X-1300 i drugi komputer z kartą ATI X-1600 nie mam żadnych problemów :P wiem wiem to stare karty , ale tak szybko zmienia się technologia . a co do pinnacle 10-ć to na skrzynce masz wiadomość wiele tobie pomoże :lol:

_________________
Obrazek


niedziela, 10 lutego 2008, 10:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51
Posty: 485
Lokalizacja: Kozienice
Post Re: ogolne problemy z pinnacle
Widocznie lubi karty Ati, ja mam bardzo starą: Ati Radeon9200 i Atlona 64 3500. Pinnacle 10 chodzi dobrze i wykorzystuje procesor w 100%.
Pozdrawiam

_________________
Stanisław


poniedziałek, 11 lutego 2008, 01:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL