Teraz jest środa, 23 października 2019, 15:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 problem z efektami 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 12 lutego 2008, 19:44
Posty: 6
Post problem z efektami
Mam taki problem z efektami !!!kupiłem orginalny program pinnacle ,zarejestrowałem go a mimo tego na niektorych funkcjach efektow wideo jest znak wodny ,,pinnacle,,. co trzeba zrobic aby go nie było (podobno trzeba dokupić jakiś klucz aktywacyjny jeśli tak to prosze o namiary) Z gory dziekuje!!


niedziela, 17 lutego 2008, 19:56
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 14 kwietnia 2008, 18:39
Posty: 6
Post Re: problem z efektami
Zablokowane efekty to reklama ze strony producenta, ich odblokowanie jest płatne.
Pozdrawiam.


poniedziałek, 14 kwietnia 2008, 19:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: problem z efektami
Tu kupisz
http://www.dystrybucja.ksk.com.pl/pinna ... /index.htm

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


poniedziałek, 14 kwietnia 2008, 20:05
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL