Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 06:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Pinnacle Studio10(HELP) 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Pinnacle Studio10(HELP)
Witam wszystkich.Mam taki mały problem!Zakupiłem sobie pinnacle 10 ORYGINALNE! :evil: i teraz po zainstalowaniu pierwszej płytki i wpisaniu kodu odwołuje się do drugiej płyty(standardowo) gdzie są wszystkie dodatki itd.Po zainstalowaniu wszystko jest ok albo wygląda ok?ale teraz tak:zaczynam montować i powstają schody.Po pierwsze primo:Prawie nic nie działa tylko podstawowe funkcje czyli trzy rodzaje MENU i inne potrzebne rzeczy!po drugie primo nie działa format mp3 tylko wmv.A wiem że na drógiej płycie jest mnóstwo potrzebnych i ciekawych rzeczy bo sam w tym kopałem!Więć proszę powiedzcie mi o co tu chodzi?Dzięki za przeczytanie tekstu i za ewentualną poradę,pomoc. :wink:


czwartek, 28 lutego 2008, 22:42
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4858
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
Trochę szkoda. Wersje 10 sa najgorsze z możliwych. Teraz już jesteś na forum i nie pozwolimy Ci na takie kroki :wink: .
Teraz do rzeczy: Masz ta drugą płytkę czy nie?
Nie wystarczy ją mieć. Trzeba aktywować (niektóre za darmo), wiele z teoretycznie dostępnych funkcji. zajrzyj pod "Pomoc" na górnej listwie programu, po prawej stronie.
Druga sprawa to jaką masz wersję Studie 10? najbardziej stabilne są 10,6 i 10,8. Podniesienie programu do tych wersji jest darmowe, w odróżnieniu od wielu innych dostępnych w programie funkcji.
Jeżeli kupowałeś program przez KSK, to masz podwójną pomoc techniczną, jażeli w innym miejscu, to masz ją ze strony Pinnacle. Bądź jednak w każdym przypadku przygotowany na pytania identyfikujące Twój egzemplarz programu.

_________________
最诚挚的问候


piątek, 29 lutego 2008, 10:43
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
No witam.Tak mam tą drugą płytkę.Tylko jest taka sprawa że jak cokolwiek chcę zrobić to łączy mnie za każdym razem z netem i mam tam coś dokupić!Ok tylko jak nie wiem jaka to jest wersja 10ile a gdzie i jak to można sprawdzić?Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :P


piątek, 29 lutego 2008, 11:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 5 grudnia 2006, 00:42
Posty: 240
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
A ja mam 10.7 która wg kotina jest niestabilna :wink:
10.6 to była porażka dla mnie - nic nie działało. Na 10.8 nie mam odwagi przejść bo to jest upgrade do Visty tylko.


piątek, 29 lutego 2008, 13:11
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 26 czerwca 2007, 14:16
Posty: 120
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
Witam. :wink:
viValdi napisał(a):
A ja mam 10.7 która wg kotina jest niestabilna :wink:
10.6 to była porażka dla mnie - nic nie działało. Na 10.8 nie mam odwagi przejść bo to jest upgrade do Visty tylko.

-niestety nie mogę się zgodzić z kol. "viValdi" - co do wersji 10.6 8O - jest OK

Cytuj:
wg kotina jest niestabilna
- a gdzie to jest napisane? - NIE zauważyłem czegoś takiego. :D

Cytuj:
po zainstalowaniu pierwszej płytki i wpisaniu kodu odwołuje się do drugiej płyty(standardowo) gdzie są wszystkie dodatki itd.

- jeżeli nie masz wykupionych kluczy to po co instalować drugą płytę? Pierwsza wystarcza do większości używanych rzeczy.

Cytuj:
Prawie nic nie działa tylko podstawowe funkcje czyli trzy rodzaje MENU...... nie działa format mp3 tylko wmv.... proszę powiedzcie mi o co tu chodzi?......

- poczytaj gdzieś wcześniej napisano jak instalować PS, aby nie mieć problemów.
- zapewniam cię, że po prawidłowym wykonaniu ?procesu instalacji? wszystko działa ? OK(mp3 itp.).

Cytuj:
jaka to jest wersja 10ile a gdzie i jak to można sprawdzić?

- w pomocy klikasz i wyświetlą Ci się informacje dotyczące Twojego oprogramowania: paszposrt, wersja, trochę wyżej klikniesz to wyświetli się info -klucze, nr seryjny itp.

ps. Zastosuj się do wskazówek kol. kotina dotyczących wersji PS-10.

pozdrawiam Micia :D

_________________
pozdrawiam Micia.
"Krótki okres życia jest dostatecznie długi na to, aby żyć dobrze i uczciwie".
"Nauczyliśmy się fruwać jak ptaki, pływać jak ryby, ale nie nauczyliśmy się żyć jak bracia"


piątek, 29 lutego 2008, 15:08
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
No i właśnie sprawdziłem i mam wersje 10,5 i co jest dobra :?:


piątek, 29 lutego 2008, 15:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 5 grudnia 2006, 00:42
Posty: 240
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
10.5 jest zła - upgraduj do nawet 10.8 (to jest to samo co 10.7 ale również z supportem do Visty)

@MICIA

OK - ale i tak nie masz racji - wg mnie of kors :mrgreen:


piątek, 29 lutego 2008, 21:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
a jak to mam upgradować do wersji 10,8 :?:


piątek, 29 lutego 2008, 23:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
wejdź na stronę producenta ściągnij patha i zainstaluj go :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


sobota, 1 marca 2008, 00:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
a czy ma ktoś serial do pinnacle hollywood fx 6.0 for studio 10 :idea:


sobota, 1 marca 2008, 00:41
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 26 czerwca 2007, 14:16
Posty: 120
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
viValdi napisał(a):
@MICIA
OK - ale i tak nie masz racji - wg mnie of kors :mrgreen:


Też się cieszę :D i pozdrawiam :D dobrze że każdy ma swoje zdanie bo inaczej na świecie było by nudno. :wink:

_________________
pozdrawiam Micia.
"Krótki okres życia jest dostatecznie długi na to, aby żyć dobrze i uczciwie".
"Nauczyliśmy się fruwać jak ptaki, pływać jak ryby, ale nie nauczyliśmy się żyć jak bracia"


poniedziałek, 3 marca 2008, 00:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
:D Witam ponownie wszystkich.Chciałem was poprosić o jakieś kody do pinnacle 10,5 no wiecie żebym mógł odblokować poszczególne funkcje.Bo już to troszkę opanowałem i tylko te kody potrzebuję.Dzięki wszystkim za pomoc :lol:


piątek, 7 marca 2008, 12:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
Witam wszystkich ponownie :D Już nie potrzebuję kluczy do pinnacle 10,5 tylko do 10,7 bo sobie zmieniłem bo czytałem że jest bardziej stabilny!Czy może ktoś posiada takowe klucze?Dzięki za pomoc :wink: :mrgreen:


sobota, 8 marca 2008, 13:09
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 22 sierpnia 2006, 10:16
Posty: 23
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
...kody można kupić. Ot parę dolców za sztukę :lol:

Tak poważnie, to ja mam wersję 10.5 i spokój (na razie) ;) Nie zawsze jakieś błędy "wychodzą" od oprogramowania...

_________________
nie ważne czym - ważne JAK


czwartek, 20 marca 2008, 15:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 lutego 2008, 22:23
Posty: 8
Post Re: Pinnacle Studio10(HELP)
Cześć wszystkim.Zassałem sobie pinnacle studio plus 11 i nawet były dołączone klucze:)tylko jest problem bo klucz aktywacyjny działa ale pozostałe klucze nie działają :!: :!: :!: i tak się zastanawiam czy oby nie było dołączonej do tego płyty z bonusami że nie działa?Podaje wam link do tej stronki z tym programem i może mnie ktoś poratuje bonusami do wersji 11.http://www.megawarez.eu/2008/01/21/pinn ... 11-pl.html albo powie co zrobić :?: Dzięki pozdrawiam:WALDI :twisted:


wtorek, 1 kwietnia 2008, 21:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL