Teraz jest sobota, 19 października 2019, 22:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 obraz w obrazie 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 27 lutego 2008, 11:43
Posty: 1
Post obraz w obrazie
Witam!
Byc może moje pytanie wyda sie banalnie proste ale używając efektu "obraz w obrazie" nie wiem jak dokładnie zrobić żeby krawędzie obrazu ładnie wtapiały się w drugi, żeby nie było widać ostrych krawędzi.
Dotąd używałam opcji gładkość krawędzi , jednak wtapiaja one obraz w dość małym stopniu. Czy ktoś może zna jakieś inne rozwiązanie. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!!


wtorek, 4 marca 2008, 21:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: obraz w obrazie
Może przesiądź sie na np adobe premiere . Jak zauważyłeś(chyba) nadchodzi taki okres kiedy pinnacle nie spełnia twych wymagań i oczekiwań. :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


środa, 5 marca 2008, 22:12
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: obraz w obrazie
w pinnacle wykonasz to bez problemu , ale powiedzmy super plugin do tego instaluje się dopiero jeśli mamy wersjię pinnacle 10,6 w górę aż do 11-ki .
powiedzmy > SpiceMaster2,5Pro-Pinnacle Studio

_________________
Obrazek


niedziela, 9 marca 2008, 20:28
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 20 maja 2006, 18:42
Posty: 25
Post Re: obraz w obrazie
Witam
O ile nie pomylę nazwy to wtyczka się nazywa Transparency albo jakoś tak podobnie. (sprawdze to najwyżej poprawie nazwe).
I mozna uzyskać taki efekt wtapiania.
http://pl.youtube.com/watch?v=DA-LDkkt26I
Po około 30 sekundach filmu dopiero.
Pozdrawiam


sobota, 15 marca 2008, 17:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 2 maja 2008, 22:01
Posty: 6
Lokalizacja: Mielec
Post Re: obraz w obrazie
Siemka a jak da się to zrobić w Adobe premiere pro 6.5 ? z góry dziękuje


sobota, 3 maja 2008, 17:10
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Re: obraz w obrazie
dość płynnie to się da zrobić też przez wtyczkę transparency dobierając odpowiednie dla ciebie ustawienia. W pinnaclu jeszcze dużo rzeczy się da zrobić, Jurekwejh bardzo dobrze zna programik więc polecam !


sobota, 21 listopada 2009, 20:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL