Teraz jest wtorek, 22 października 2019, 11:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Pinacle Studio 11 - skąd wziąć język polski??? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 marca 2008, 14:57
Posty: 72
Lokalizacja: Pabianice
Post Pinacle Studio 11 - skąd wziąć język polski???
Mam Pinacle Studio 11 i wszystko hula ale mam po angielsku. Jest jakiś sposób, żeby upgrejdować żebym miał program po polsku???


środa, 5 marca 2008, 15:15
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinacle Studio 11 - skąd wziąść język polski???
Przepraszam, wiem że się ośmieszam w Twoich oczach, ale może po prostu ze sklepu? :twisted:

_________________
最诚挚的问候


środa, 5 marca 2008, 20:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Pinacle Studio 11 - skąd wziąść język polski???
kotin napisał(a):
Przepraszam, wiem że się ośmieszam w Twoich oczach, ale może po prostu ze sklepu?

A ja trochę rozszerzę odpowiedź, może z polskiej wersji programu :?:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


środa, 5 marca 2008, 20:21
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 marca 2008, 14:57
Posty: 72
Lokalizacja: Pabianice
Post Re: Pinacle Studio 11 - skąd wziąść język polski???
Fajnie, tylko że np. Vitascene lub Heroglyph mam po angielsku i raczej nie zamierzam kupować kolejnego programu tym razem po polsku. Może jest jakiś sposób, żeby do wyborów języka dodać polski?


środa, 5 marca 2008, 23:31
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1472
Post Re: Pinacle Studio 11 - skąd wziąść język polski???
u mnie vitascena jest po polsku :P cały opis :P

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano wtorek, 25 marca 2008, 10:01 przez jurekwejh, łącznie edytowano 1 raz

niedziela, 9 marca 2008, 20:32
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 lutego 2008, 16:36
Posty: 7
Post Re: Pinacle Studio 11 - skąd wziąść język polski???
sciągnij z neta , albo ucz się angielskiego

_________________
podstawą jest wyobraźnia..


wtorek, 25 marca 2008, 01:57
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1472
Post Re: Pinacle Studio 11 - skąd wziąć język polski???
w ściągniętej od producenta vitascenie demo jest j. polski > zkładka help czyli cały opis po polsku działania >> wystarczy nawet tylko sobie wkleić ten plik do swojej vitasceny w folderze lang.

_________________
Obrazek


wtorek, 25 marca 2008, 10:01
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 marca 2008, 14:57
Posty: 72
Lokalizacja: Pabianice
Post Re: Pinacle Studio 11 - skąd wziąć język polski???
jurekwejh, o i konkret od ciebie. Dzięki, tak zrobię


wtorek, 25 marca 2008, 12:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL