|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 18:53
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Nie można odtworzyć filmu na komputerze.
Autor |
Wiadomość |
Mekintosh
Nowy
|
 Nie można odtworzyć filmu na komputerze.
Witam Szukałem na forum, ale problem, który mam z Pinnacle 10.8 nie był chyba jeszcze poruszany. Chodzi o to, że po nagraniu filmu DVD na płytę nie można odtworzyć jej na komputerze, a w odtwarzaczu DVD działa. Komputer, który posiadam to laptop Toshiba z Vistą Business. Programem, który mam standardowo do odtwarzania filmów DVD jest Toshiba DVD Player, który co ciekawe bez problemu odtwarza moje wcześniejsze filmy zrobione w Pinnaclu 9 na "starym" komputerze. Nagrywałem już kilka płyt z tym samym filmem na próbę, w różnych konfiguracjach jakości video i kompresji audio, ale za każdym razem problem jest ten sam - laptop nie chce odtwarzać płyty.
dziękuję za ewentualne sugestie pozdrawiam
|
poniedziałek, 7 kwietnia 2008, 20:22 |
|
 |
robus2000
Aktywny bywalec
Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01 Posty: 388 Lokalizacja: Zabrze
|
 Re: Nie można odtworzyć filmu na komputerze.
witam
Próby są słuszne ale radzę robić je na DVD-RW, będzie taniej. Może zestaw kodeków jest namieszany? Jeśli chodzi o zestaw pakietów to powinien być tylko jeden.
_________________ Core2Duo E4400/2GBRam Dual Geil/480GBHDD/geforce7600GS
JVC GR-D73/SoonyHC96E/ AP1.5
|
wtorek, 22 kwietnia 2008, 07:22 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|