Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 12:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 jak ustawić tuner - Pinnacle 11 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 września 2006, 17:55
Posty: 77
Post jak ustawić tuner - Pinnacle 11
Witam
Mam tuner Leadtek WinFast TV2000 XP Expert który służy do oglądania telewizji i przechwytywania obrazu z kamery VHS.
W Pinnacle w zakładce przechwytywania mam do wyboru różne źródła między innymi tuner. Wchodzę w ustawienia, wyieram PAL ( D ) i autostrojenie, zaczyna szukać. Na niektórych kanałach coś zasyczy ale nie ustawia. Nad wyborem PAL, widnieje NTSC ale tego nie idzie zmienić.
PAL mam odblokowany, w opcjach przechwytywania mam do wybory PAL, NTSC CECAM. Trzeba dokupić jakiś klucz do tunera ? coś zmienić ?
Wie ktoś może jak nastawić tuner bym mógł nagrywać program bezpośrednio w Pinnacle ??
Pozdrawiam


poniedziałek, 23 czerwca 2008, 11:30
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: jak ustawić tuner - Pinnacle 11
karta WinFast TV2000 to nie tuner Pinnacle prawie zadziała , ale prawie :P >>>> rozwiązanie > nagrywaj w tunerze WinFast a pliki wideo bez problemu otworzysz w pinnacle . ominiesz w ten sposób wiele problemów nawet przesunięcia głosu w zględem obrazu które będzie się zwiększać z upływem czasu :P > problem tej karty WinFast

_________________
Obrazek


poniedziałek, 23 czerwca 2008, 14:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL