Teraz jest wtorek, 23 lipca 2019, 18:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Nie aktywne Menu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 4 grudnia 2004, 20:27
Posty: 57
Post Nie aktywne Menu
Mam wersję Studio 11 plus
Poprzednio używałem 9 i wszystko smigało
stwożyłem jakiś projekt z menu oraz dwoma pod menu, w programie wszystko się przeżuca i menu jest aktywne natomiast po dokonaniu renderngu i stworzeniu obrazu DVD film poprosyu jest otważany po koleji nie możan wybierać poszczególnych scen z menu.
O co chodzi


wtorek, 19 sierpnia 2008, 14:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 4 grudnia 2004, 20:27
Posty: 57
Post Re: Nie aktywne Menu
A jeszcze jedna żecz która mi naszła na myśl część projektu była jeszcze robiona w PS 9.4 plus a kończyłem go w PS 11


poniedziałek, 25 sierpnia 2008, 08:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL