Teraz jest piątek, 19 lipca 2019, 10:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Instalacja nowszej wersji pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 6 września 2008, 04:48
Posty: 3
Post Instalacja nowszej wersji pinnacle
Witam,
Właśnie zacząłem zabawę z montażem filmów z kamery DV. Jednak pierwszym programem jaki mi wpadł do ręki był pinnacle 9.4.3 SE. (akurat miałem do niego instrukcję). Zrobiłem część projektu, ale jak chciałem dodać materiał który wcześniej zgrałem w formacie mpeg okazało się że brakuje dźwięku. Już się domyśliłem że brakuje mi pewnych kluczy aktywacyjnych. Jednak zdecydowałem że pozyskanie tych kluczy mija się z celem, i chciałbym przejść na pinnacle 11. Jednak nie wiem czy nowa wersja prawidłowo otworzy zrobioną część projektu.
Z góry dziękuje za pomoc.


sobota, 6 września 2008, 05:27
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4749
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Instalacja nowszej wersji pinnacle
Kiedyś wersja 10,6 (nie polecam wersji 10 - żadnej), otwierała mi projekty 8,12,7. Z 9 na 11 nie próbowałem, ale nowsza wersja, zawsze powinna otwierać starsze.

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 7 września 2008, 18:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 6 września 2008, 04:48
Posty: 3
Post Re: Instalacja nowszej wersji pinnacle
Też wydaje mi się że nowsza wersja programu powinna otwierać projekt zapisany w starszej wersji, ale z doświadczenia z innymi programami wiem że nie zawsze wszystko działa. Mam obawy że coś może się później rozjechać.


niedziela, 7 września 2008, 21:43
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 6 września 2008, 04:48
Posty: 3
Post Re: Instalacja nowszej wersji pinnacle
Zaryzykowałem i zainstalowałem pinnacle 11. Bez problemu przekonwertował projekt zrobiony w 9.


wtorek, 9 września 2008, 08:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 4 grudnia 2004, 20:27
Posty: 57
Post Re: Instalacja nowszej wersji pinnacle
Witam
Ja też konwertowałem projekt z 9,4 na 11 PS wszysko OK do puki nie będziesz robił końcowego renderingu mogą wtedy powstać błędy i zacięcia ja miałem nie aktywne menu filmu, też o to pytałem na forum co jest przyczyną aż wręscie musiałem zrobić cały projekt w 11 i wszystko śmiga.
pozd


wtorek, 9 września 2008, 08:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL