Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:45




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Gdzie sie podzialy przejścia w pinnacle 12 ultimate 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 12 września 2008, 20:02
Posty: 3
Post Gdzie sie podzialy przejścia w pinnacle 12 ultimate
Witam. mam pytanie ! Otóż używałem ostatnio oprogramowanie pinnacle studio w wersji 11 plus posiadałem dość sporo kluczy odblokowujących rożne dodatki dla programu m in. przejścia. teraz zainstalowałem sobie najnowszą wersje tj. studio 12 ultimate. Po instalacji program oczywiście przetransferował dane z wersji 11, ale w programie nie mam wszystkich przejść które mogłem używać w starszej wersji. Jak zrobić aby to wszystko mogło działać w nowym programie.


piątek, 12 września 2008, 20:16
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4860
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Gdzie sie podzialy przejścia w pinnacle 12 ultimate
Wydawało mi się że był taki temat i faktycznie: LINK.

_________________
最诚挚的问候


sobota, 13 września 2008, 16:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL