Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 21:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Skąd wziąść plik języka polskiego do FX Editora??? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 marca 2008, 14:57
Posty: 72
Lokalizacja: Pabianice
Post Skąd wziąść plik języka polskiego do FX Editora???
:?: Jest w Pinnaclu Hollywood FX Editor do edycji przejść. Ale mam po angielsku. Skąd wziąść plik języka polskiego żebym mógł go wrzucić do katalogu "Languages"????


sobota, 20 września 2008, 18:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 marca 2008, 14:57
Posty: 72
Lokalizacja: Pabianice
Post Re: Skąd wziąść plik języka polskiego do FX Editora???
Tak samo Vitascene 1.0 i Heroglyph 2.6 mam po angielsku. Jak zrobić żeby całe interfejsy były po polsku? Nie macie tych plików przypadkiem?


sobota, 20 września 2008, 18:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: Skąd wziąść plik języka polskiego do FX Editora???
Nie ma czegoś takiego na rynku. Narzedzia są tak proste, że przy minimalnej znajomości angielskiego obsługuje się je intuicyjnie - wystarczy trochę prób i bledów.

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


piątek, 14 listopada 2008, 14:46
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Skąd wziąść plik języka polskiego do FX Editora???
Dokłądnie tak, prostota tego przybytku powala z nóg, po za tym wziąść pisze się wziąć bez litery Ś, więc polski też może wydać się niezrozumiały :wink:

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


piątek, 14 listopada 2008, 19:50
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 marca 2008, 14:57
Posty: 72
Lokalizacja: Pabianice
Post Re: Skąd wziąść plik języka polskiego do FX Editora???
Montażysta, odpowiedzi tego typu przekazuj na forum Mądrale.pl : )) Tu szkoda twojej produkcji


poniedziałek, 17 listopada 2008, 23:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL