|
|
|
Teraz jest sobota, 14 grudnia 2019, 13:01
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
przenoszenie projektu pinnacle 11 z jedngo komputera na inny
Autor |
Wiadomość |
donlucka2
Nowy
|
 przenoszenie projektu pinnacle 11 z jedngo komputera na inny
Witam !!
Mam problem ... po zmianie komputera chce przenieść moje stare projekty na nowy ... z XP na Viste ... jednak przy próbie otwarcia wyskakuje błąd .. nei mam bostęput do katalogu który tworzy pinnacle .. taki szary z dwoma rysunkami taśmy *.stx najprawdopodobniej chodzi o usawienia administracyjne jednak nie mogę nic zrobić gdyż ten plik nie ma prawie nic we właściwościach ... POMOCY
JAK to zrobić ??
|
poniedziałek, 27 października 2008, 13:26 |
|
 |
MICIA
Stary wyjadacz
|
 Re: przenoszenie projektu pinnacle 11 z jedngo komputera na inny
_________________ pozdrawiam Micia. "Krótki okres życia jest dostatecznie długi na to, aby żyć dobrze i uczciwie". "Nauczyliśmy się fruwać jak ptaki, pływać jak ryby, ale nie nauczyliśmy się żyć jak bracia"
|
wtorek, 28 października 2008, 07:50 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|