Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 12:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Wstawianie animacji w pinnacle 9 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2009, 11:35
Posty: 5
Post Wstawianie animacji w pinnacle 9
Witam wszystkich, mój problem z pinnacle polega na tym że, ściągnełam sobie animacje z digital juice (format avi), których nie mogę dodać do projektu.
Tzn jęsli daję nowy projekt to animacje są ok ale do już istniejącego projektu nie mogę ich dodać.
zaminiłam też częśc projektu na avi ale też dodać nie mogę. Próbowałam tez dostosować do wielkości animacji mój pilk ale to tez nie pomogła.


Prosze o pomoc Pozdrawiam


niedziela, 25 stycznia 2009, 11:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post Re: Wstawianie animacji w pinnacle 9
skoro bez projektu animacje idzie dać na timeline,to zapisz go jako plik avi dv i wtedy dodaj do projektu , pinacle napewno to przyjmie.

_________________
system windows 7
procesor dual core 8400 2x3giga.
ram 2x2giga ddr 2
płyta gigabyte GA-EP43-DS3L.
karta grafiki ati 4670 512 ram
trzy twardziele sata
kamera sony HDR-FX1000 i panasonic HDC-HS100


niedziela, 25 stycznia 2009, 12:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2009, 11:35
Posty: 5
Post Re: Wstawianie animacji w pinnacle 9
no niestety:( wystepuje info: że nie mozna program nie może go otworzyć.

Macie może jeszcze jakieś pomysły??


niedziela, 25 stycznia 2009, 13:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post Re: Wstawianie animacji w pinnacle 9
w preferencjach projektu odznacz funkcje -dopasuj do pierwszego klipu a zaznacz taką w jakiej tworzysz dany projekt
i wtedy utwórz plik avi dv o właśnie takich preferencjach.a jak dowiedzieć się jaki projekt tworzysz ? na timeline,przy napisie mój film najedź wsaźnikiem myszki obok napisu i będzie tam napisane jaki projekt tworzysz.


Załączniki:
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 302.25 | Przeglądane 160 razy ]
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 275.19 | Przeglądane 108 razy ]

_________________
system windows 7
procesor dual core 8400 2x3giga.
ram 2x2giga ddr 2
płyta gigabyte GA-EP43-DS3L.
karta grafiki ati 4670 512 ram
trzy twardziele sata
kamera sony HDR-FX1000 i panasonic HDC-HS100
niedziela, 25 stycznia 2009, 20:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2009, 11:35
Posty: 5
Post Re: Wstawianie animacji w pinnacle 9
wszystko byłoby ok ale w pinnacle 9 nie ma takiej opcji. Widze że Ty masz 12


niedziela, 25 stycznia 2009, 22:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post Re: Wstawianie animacji w pinnacle 9
możliwe,nie przypominam sobie. ale tok postępowania jest podobny

_________________
system windows 7
procesor dual core 8400 2x3giga.
ram 2x2giga ddr 2
płyta gigabyte GA-EP43-DS3L.
karta grafiki ati 4670 512 ram
trzy twardziele sata
kamera sony HDR-FX1000 i panasonic HDC-HS100


poniedziałek, 26 stycznia 2009, 09:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL