Teraz jest wtorek, 16 lipca 2019, 10:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Studio 12 - problem z menu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 lutego 2009, 15:55
Posty: 4
Post Studio 12 - problem z menu
Witam!

Mam w domu niezłą kolekcyjkę filmów wideo (domowej produkcji) i postanowiłem je przerzucić na dvd. Pierwsze filmy wyszły dobrze, żadnych zarzutów. Potem pojawił się na kilku egzemplarzach problem z dźwiękiem, ale rozwiązało go nietworzenie scen podczas zgrywania.

Kiedy już poprawiłem ostatni film, już go wrzuciłem do nagrywania, podczas renderowania menu coś mnie zastanowiło: ekran (w sensie podgląd) był cały zielony, a potem film szedł, jak powinien iść.

Co samego menu się tyczy: tło jest całe zielone, jednak przyciski działają poprawnie. W pierwszym momencie myślałem, że to kwestia wybranego albumu, ale po zmianie, stało się dokładnie to samo.

Proszę o pomoc, co mam z tym zrobi to może być spowodowane?

Z góry dziękuję za pomoc.


sobota, 7 lutego 2009, 16:12
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL