Teraz jest poniedziałek, 22 lipca 2019, 00:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z Pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 21 stycznia 2009, 17:32
Posty: 2
Post Problem z Pinnacle
Witam wszystkich mam mianowicie taki problem Pinnacle strasznie spowalnia mi kompa a nawet czasami zawiesza na chwilę szczegulnie wtedy gdy chce zobaczyć ja działa przejście Proszę o jakies opinie moja konfiguracja to
Gigabyte k8nf9
3gb ram
rad.hd4850
amd 3500


czwartek, 12 lutego 2009, 20:06
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1460
Post Re: Problem z Pinnacle
Czekamy cierpliwie aż się przerenderuje ( zielony pasek na lini czasu ) ten program nie działa w realu , ale za to po przerenderowaniu masz 100% podgląd jak to będzie na materiale gotowym . Renderowanie w pinnacle to mała upierdliwość , ale pewność uzyskania efektu . Jest też coś jeszcze > jakie śmieci dograłeś do pinnacle , czy aby to nie piracka wersja pinnacle .
Naciśnij Ctrl+Alt+Delete i sprawdź Wydajność swojego sprzętu w czasie renderowania .

_________________
Obrazek


czwartek, 12 lutego 2009, 21:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL