Teraz jest sobota, 19 października 2019, 02:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 problem z przechwytywaniem filmu w Pinnacle Studio 9 :( 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 20 lutego 2009, 10:36
Posty: 3
Post problem z przechwytywaniem filmu w Pinnacle Studio 9 :(
witam
mam problem z przechwytywaniem filmu w Pinnacle Studio 9 z kamery sony digital 8
wyskakuja mi 2 bledy:
- aby ustawic zrodla przechwytywania (to ustawione prawdilowo - mam nadzieje) ;) albo
- otworzyc lewy panel miernika dysku, a nastepnie ustawic poprawny wejsciowy port video, jednak mi nie pokazuje sie caly miernik dysku, tylko sama gora co zawiera miejsce wolne i zajete na dysku oraz ile mozna na dysku przechowac... nie ma tej dolnej czesci

z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam


piątek, 20 lutego 2009, 11:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 20 lutego 2009, 10:36
Posty: 3
Post Re: problem z przechwytywaniem filmu w Pinnacle Studio 9 :(
dodam jeszcze, ze mam widowsa xp oraz podlaczam kamere przez usb...


piątek, 20 lutego 2009, 13:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: problem z przechwytywaniem filmu w Pinnacle Studio 9 :(
to może podłącz przez FireWire (kamera Digital8 ma wyjście cyfrowe) i problemy znikną - oczywiście w PC też musisz mieć taki port

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


piątek, 20 lutego 2009, 13:54
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: problem z przechwytywaniem filmu w Pinnacle Studio 9 :(
A czy pinnacle 9 obsługuje usb ?????? w taki sposób ????? . wgraj materiał za pomocą innego programu > nawet Movis Makler , a w pinnacle bez problemu będziesz edytować ten materiał .

_________________
Obrazek


piątek, 20 lutego 2009, 13:55
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 20 lutego 2009, 10:36
Posty: 3
Post Re: problem z przechwytywaniem filmu w Pinnacle Studio 9 :(
ok
sprobuje
i dziekuje za rade :)


piątek, 20 lutego 2009, 14:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL