Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 05:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 plyta 2 warstwowa 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 13 kwietnia 2009, 18:50
Posty: 1
Post plyta 2 warstwowa
witam,
chcialbym przerobic film z plyty 2 warstwowej na 2 zwykle ale bez utraty jakosci. na dvd jest 8 plikow vob w rownych rozmiarach totez postanowilem podzielic je na 2 czesci po 4 pliki. zmienilem je na mpg i wrzucilem do programu. stworzylem menu i wszystko powinno byc gotowe do nagrywania lecz tu pojawia sie problem. program chce cos zmieniac z jakoscia a pliki byly juz gotowe tylko doszlo menu. co mozna zrobic zeby pinnacle nie przerabialo bazowych plikow tylko dodalo menu do istniejacych plikow? da sie cos takiego zrobic?


poniedziałek, 13 kwietnia 2009, 18:59
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 26 czerwca 2007, 14:16
Posty: 120
Post Re: plyta 2 warstwowa
viewtopic.php?f=36&t=24879
:wink:

_________________
pozdrawiam Micia.
"Krótki okres życia jest dostatecznie długi na to, aby żyć dobrze i uczciwie".
"Nauczyliśmy się fruwać jak ptaki, pływać jak ryby, ale nie nauczyliśmy się żyć jak bracia"


poniedziałek, 13 kwietnia 2009, 21:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL