Teraz jest sobota, 19 października 2019, 19:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 co z PRO DAD?? bo nie wiem jak uruchomić.. :( 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 24 września 2008, 23:17
Posty: 51
Post co z PRO DAD?? bo nie wiem jak uruchomić.. :(
witam mam pytanie i prośbę zarazem :)

mam pinnacle studio 11 PLUS (wersja oryginlna kupowana z "ustrojstwem" do przechwytywania itp. :) )
i mam pytanie: czy komuś udało się odblokować PRO DAD?? heroglyph, vistascene??
jeśli ktoś to zrobił to proszę o pomoc jak to zrobić :) będę bardzo wdzięczny :)
z góry dziękuje i czekam na odpowiedzi:))

pozdrawiam wszystkich forumowiczów... :)


wtorek, 19 maja 2009, 21:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: co z PRO DAD?? bo nie wiem jak uruchomić.. :(
jasne, że się udało - kupując klucz

chcesz zobaczyć te dodatki działające? - ściagnij ze strony ProDad ich wersje demo (okrojona liczba efektów) + plik sewisowy dla PS11 - zaistaluj i masz

nie wiem jaką wersję tych dodatków nabyłeś z PS - zacznij wiec może od patcha serwisowego - szukaj przy danym dodatku i oprogramowaniu na stronie producenta ProDAD (bardzo przyjrzysta)

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


środa, 20 maja 2009, 09:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL