Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 06:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 spowolnienie 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 30 maja 2009, 14:51
Posty: 4
Post spowolnienie
mam pytanko, robie filmik z gry(WoW), i chcialbym spowolnic akcje, czytalem o tym w tematach ale nie jestem pewny;d wiec pytam:
mam Pinnacle Studio 12. co zrobic zeby spowolnic?? bo jak biore w efektach>Standart RTFX>szybkosc to na podgladzie pojawia mi sie niebiski wykrzyknik na czarnym tle, wiec co musze sciagnac cos ??

czy moze radzicie innym program zwolnic i tu zwolnione wstawic??


sobota, 30 maja 2009, 16:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 30 maja 2009, 14:51
Posty: 4
Post Re: spowolnienie
jak napisalem cos nie jasno to mowcie.


sobota, 30 maja 2009, 23:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: spowolnienie
nic nie musisz więcej robić; po prostu poczekaj aż PS zredderuje ten kawałek klipu gdzie wstawiłeś plugina "szybkość" (pasek na górnej belce z zielonego zrobi sie znowu cały pomarańczowy)

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 08:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 30 maja 2009, 14:51
Posty: 4
Post Re: spowolnienie
ehh niestety robie tak, zielony pasek zamienia sie w normany pomaranczowy i nadal to samo;/ chyba bede musial innym programem sie pobawic.


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 16:21
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: spowolnienie
Zły format pliku wideo .

_________________
Obrazek


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 19:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 30 maja 2009, 14:51
Posty: 4
Post Re: spowolnienie
czyli co, normlaie w PS moge wstawiac avi a juz efektow na to nakladac nie moge?


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 19:21
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: spowolnienie
A kodeków AVI jest wiele > jak czytam > robie filmik z gry > to nie widomo czego się spodziewać ???? . AVI/DV lub Mpeg2 i będzie OK.

_________________
Obrazek


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 21:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL