Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 20:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 pinacle 11 chce Serwis Pack 2 a ja mam SP3 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2008, 21:50
Posty: 123
Post pinacle 11 chce Serwis Pack 2 a ja mam SP3
Witam,
Kupiłem Pinacle 11 z "boxem" do przechwytywania sygnału analogowego. Nie mogę jednak go zainstalować bo mam SP3 a nie SP2. Co mam zrobić - cofnąć się do SP2??


niedziela, 7 czerwca 2009, 23:18
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4858
Lokalizacja: Tczew
Post Re: pinacle 11 chce Serwis Pack 2 a ja mam SP3
emce napisał(a):
Nie mogę jednak go zainstalować...

Czym się to objawia? Na pewno chodzi o SP3?

_________________
最诚挚的问候


poniedziałek, 8 czerwca 2009, 09:16
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: pinacle 11 chce Serwis Pack 2 a ja mam SP3
To powinno rozwiązać problem .

http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles ... omeSP3.exe

_________________
Obrazek


poniedziałek, 8 czerwca 2009, 09:47
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2008, 21:50
Posty: 123
Post Re: pinacle 11 chce Serwis Pack 2 a ja mam SP3
jurekwejh napisał(a):


Uruchomiłem tą aplikację i nic nie pomogło :( może znacie inne przepisy?

kotin napisał(a):
emce napisał(a):
Nie mogę jednak go zainstalować...

Czym się to objawia? Na pewno chodzi o SP3?


Tak, napewno chodzi o SP3. Jak rozpoczynam instalację to wyskakuje komunkiat że pinacle wymaga SP2 a na tym komputerze nie ma go zainstalowanego


środa, 10 czerwca 2009, 22:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: pinacle 11 chce Serwis Pack 2 a ja mam SP3
http://translate.google.pl/translate?js ... ry_state0=

_________________
Obrazek


środa, 10 czerwca 2009, 22:42
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2008, 21:50
Posty: 123
Post Re: pinacle 11 chce Serwis Pack 2 a ja mam SP3
Wielkie dzięki - teraz wszystko działa :)


czwartek, 11 czerwca 2009, 00:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL