Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 02:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Nie ma podglądu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 15 czerwca 2009, 14:49
Posty: 3
Post Nie ma podglądu
Bardzo proszę o szybką pomoc w sprawie takiej, że jak jestem w trybie edycji w pinnacle studio plus to nie działa pogląd obrazu czyli tego co do tej pory zrobiłem. Nie ma obrazu tylko jest zielone tło. Jak to naprawić?


poniedziałek, 15 czerwca 2009, 14:59
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4749
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Nie ma podglądu
Na początek zmień sterownik karty graficznej.

_________________
最诚挚的问候


poniedziałek, 15 czerwca 2009, 15:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: Nie ma podglądu
Zacznij od dwóch najprostszych rzeczy, które robi się zawsze ze szwankujacym softem:

1. wyłącz Pinnacla i uruchom go ponownie

jeżeli nie pomaga:

2. restartuj PC

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


poniedziałek, 15 czerwca 2009, 15:28
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 1 lipca 2009, 13:53
Posty: 1
Post Re: Nie ma podglądu
witam, a w jaki sposób można zmienic ustawienia sterownika karty graficznej?


środa, 1 lipca 2009, 14:02
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4749
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Nie ma podglądu
Jeden ze sposobów to kliknięcie prawym przyciskiem myszy na ekranie / właściwości / ustawienia...
(Wyżej chodziło o zainstalowanie innego sterownika ewentualnie).

_________________
最诚挚的问候


środa, 1 lipca 2009, 14:27
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2010, 13:48
Posty: 5
Post Re: Nie ma podglądu
podepnę się bo nie znalazłem nic podobnego -
fcleaner usunął mi zbędne pliki pinnacle i od tego czasu nic na nim nie mogę zrobić - naprawiałem parę razy z płyty instalacyjnej oraz wywaliłem program usuwając jego folder główny bo się bałem ze i projekty mi wywali przy odinstalowaniu programowym - instalowałem kilka razy i stoi na tym samym .
otwiera projekty i widzi pliki filmowe ale nie ma ich w okienku podglądu i nie można z nimi nic robić
kody aktywacyjne niby wklepane zarejestrowałem się na stronie ale w programie widzi mnie jako niezarejesrowanego i nie zmienia się to po próbach rejestracji z poziomu programu


poniedziałek, 27 września 2010, 15:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2010, 13:48
Posty: 5
Post Re: Nie ma podglądu
k-Lite zainstalowałem - nic
zmieniałem rozdzielczość monitora - nic
sterowników do karty nowszych nie znalazłem ale reinstalowałem - nic


wtorek, 28 września 2010, 06:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 kwietnia 2010, 11:58
Posty: 563
Post Re: Nie ma podglądu
Ten Twój program usunął Ci pewnie jakieś biblioteki, pytanie tylko jakie. Czy masz jakieś logi co zostało usunięte? Może w ten sposób dojdziesz co trzeba zainstalować.
Na przyszłość radzę podarować sobie wątpliwej jakości aplikacje, a do tego jeszcze typu "wszystko w jednym". Nadają się one co najwyżej dla komputera biurowego, gdzie nie są zainstalowane żadne specjalistyczne aplikacje.


wtorek, 28 września 2010, 09:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2010, 13:48
Posty: 5
Post Re: Nie ma podglądu
w fcleaner szukałem ale nie znalazłem co usunął no i go usunąłem.
ale pinnacle instalowany od nowa więc powinien sobie chyba dograć co mu brakuje, windows też aktualizowałem i dalej nic.
troche dziwne bo pliki mpeg-2 widzi możne je wrzucać na ścieżki, przycinać przejścia montować itp ale nie widać w okienku, nie uruchamia klipów i wywala się przy próbie utworzenia nagrania


wtorek, 28 września 2010, 13:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 kwietnia 2010, 11:58
Posty: 563
Post Re: Nie ma podglądu
Jeśli masz XP to może spróbuj zaktualizować Windows Media Player?


środa, 29 września 2010, 11:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2010, 13:48
Posty: 5
Post Re: Nie ma podglądu
mam vistę64 niestety
odinstalowałem pinnacle jak należy pozostawiając pliki współdzielone
projekty zostawił
po ponownym zainstalowaniu na innej partycji niby wszystko działa
ale bardzo muli komputer i niestabilny okropnie wywala się aż miło :)
playera aktualizowałem i windowsa też
spróbuję jeszcze go dopieścić poprawiając instalację i dogrywając patche
jak się uda dam znać - dzięki :)


środa, 29 września 2010, 11:57
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2010, 13:48
Posty: 5
Post Re: Nie ma podglądu
dograłem co mogłem dodatkowo fachowiec wyczyścił rejestr ze śmieci wywalił spybota i działa normalnie,
jeden stary projekt już zgrany na płyty.
Dzięki pozdrawiam


piątek, 1 października 2010, 14:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL