Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 12:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
Już pytałem o to ale nikt nie odpowiedział, a sam nie też tego nie rozgryzłem. Kiedy chcę aby był już rendering wyskakujęcoś takiego, co z tym zrobić?
Odinstalowałem pinnacle po czym zainstalowałem ponownie i nic.


Załączniki:
pinnacle.JPG
pinnacle.JPG [ 150.87 | Przeglądane 196 razy ]
piątek, 25 września 2009, 18:56
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
Zacznij od zlikwidowania przerwy między menu a pierwszym plikiem wideo .

_________________
Obrazek


piątek, 25 września 2009, 19:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
hmmmm to nie to ale ja miałem taką przerwę i film powstał i nagrałem go na płytę tylko wywaliłem gdyż były niedociągnięcia (zła muzyka, czasem brak przejść i paski) więc to musi być coś innego


piątek, 25 września 2009, 19:08
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
No to co za problem ? > wywal te pliki renderowania menu ( komunikat dokładnie pokazuje który folder z tym plikiem wywalić ) i poczekaj cierpliwie , aż pinnacle utworzy nowe pliki renderowania menu .
A tą przerwę usuń > powinien być inny komunikat o tym problemie . Trochę dziwne , że udało się Tobie wypalić sprawną płytę ? .

_________________
Obrazek


piątek, 25 września 2009, 20:24
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
no na serio jedna płyta była wypalona tylko były w filmie poprzeczne paski itp i wywaliłem. A te pliki co pokazuję to też próbowałem usunąć ale jak usuwam i trwa renderowanie to znowu się pojawiają. (chodzi o to żeby poczekać aż te zielone paseczki na nad zdjęciami znikną czy podczas już samego renderowania?) bo jak podczas samego renderowania to trwa to kilka sekund i pliki znowu się pojawiają i wyskakuję błąd.


piątek, 25 września 2009, 21:14
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
Wypalasz płytę ? czy tworzysz zawartość folderu TS .
Trochę masz mało miejsca na tą czynność > jeśli pokazuje powiedzmy 5G to wolnego miejsca musisz mieć minimum 10 G .
Paseczki to przeplot .
Zrób test > wstaw inne menu i czy będzie ten sam objaw ( nowy projekt > menu+film około 3 minut i twórz zawartość folderu TS ) .
Test 2 Zapisz projekt pod inną nazwą i ponów Tworzenie dysku i zlikwiduj tą przerwę między menu a pierwszym plikiem > chcesz mieć przerwę > wstaw tytuł usuń napis z tytułu ) .

_________________
Obrazek


piątek, 25 września 2009, 21:33
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
dzięki spróbuję tak zrobić. Tworzę zawartość folderu a film będe zapisywal na innym dysku a tam jest 23GB wolne więc wystarczy.


sobota, 26 września 2009, 09:58
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
cześć zrobiłem sobie przerwe z tym filmem no ale muszę go dokończyć i znów jest problem gdyż wyskakuję następujący bład i co z tym zrobić ?


Załączniki:
menu.JPG
menu.JPG [ 187.21 | Przeglądane 177 razy ]
sobota, 28 listopada 2009, 17:57
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1471
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
Po lewej ikonka wyżej > Dysk a nie plik :P

_________________
Obrazek


sobota, 28 listopada 2009, 23:20
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 11 kwietnia 2009, 21:59
Posty: 172
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
Jeżeli chcesz ten filmik zgrać na płytkę DVD , to w tworzeniu filmu ,po lewej masz na rysunku "płytę , i podpisane jest DYSK" więc kliknij w to i spróbuj od razu na DVD wrzucić.Jeżeli się nie uda ,daj kolejnego screena co tam krzyczy w pinnaclu


niedziela, 29 listopada 2009, 14:49
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Re: Proszę pomóżcie problemz renderingiem menu
dzieki za odpowiedź wszystko jest jużdobrze ale mam 2 pytanka
1) dlaczego przy jednej piosence jej głośność tak jakby sama się zmienia raz jest głośniej za chwile ciszej i tak cały czas(choć piosenka ma taką samą głośność na całej lini)
2) wcześniej używałem pinnacle tylko był to pirat i nie wszystkie przejścia były dostępne na niedostępnych był znak kłodki ale można było ich używać tylko że z kłódką teraz kupiłem orgyinał i tych przejść w ogóle nie ma sątylko podstawowe


Załączniki:
przejścia.JPG
przejścia.JPG [ 183.97 | Przeglądane 146 razy ]
sobota, 5 grudnia 2009, 17:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL