Teraz jest wtorek, 23 lipca 2019, 18:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 z Adirage do pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 16 października 2009, 14:48
Posty: 6
Post z Adirage do pinnacle
Witam! pracując na pinnaclu możemy np. korzystać z przejść z programu prodad adorage jednak mam zainstalowany adorage i w samym programie jest znacznie więcej przejść niż wykorzystuje pinnacle. Czy można jakoś zrobić przejście w adorage a później je przetransferować do pinnacla? lub zrobić coś by pinnacle widziało wszystkie przejścia z Adorage? za pomoc dziękuję!


piątek, 16 października 2009, 18:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: z Adirage do pinnacle
niezbyt rozumiem pytanie???? masz adorage a PS nie widzi wszystkiego??? adorage to 10 bibliotek przejść i efektów - masz je wszystkie zainstalowane w pełnej wersji? skąd wiesz, ze jest coś więcej niż widzisz? trochę więcej konkretów bo na razie ja mam więcej pytań niż ty...
pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


piątek, 16 października 2009, 19:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 16 października 2009, 14:48
Posty: 6
Post Re: z Adirage do pinnacle
Mam zainstalowany pełny Adorage, osobny poza tym który instaluje się z bonus dvd dla pinnacla choć zainstalowany w tym samym folderze. Jeżeli wchodzę do adorage z edytora przejść w pinnaclu to przejść pokazuje mi się o wiele mniej niż wtedy gdy otworzę samego adorage jednak tutaj nie wiem czy można zrobić przejście i je jakoś przetransferować do pinnacla. Ja wpierw zainstalowałem pinnacla z dodatkami, bonus dvd, itp, później instalowałem adorage i przy instalacji adorage nadpisał pliki już istniejące po zainstalowaniu się adorage z płyty bonus dvd pinnacla. Mam nadzieję że to wystarczy by wytłumaczyć o co mi chodzi choć może to troszkę zagmatwane.


sobota, 17 października 2009, 00:10
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1460
Post Re: z Adirage do pinnacle
Piszesz pełne Adorage > rozumiem że od vol 1 do vol 10 .
Jak instalowałem vol 10 demo ze strony producenta też miałem taki objaw , przyczyną był mały plik który wystarczyło tylko przekopiować z jednego folderu do drugiego ( nie instaluję adorage więc nie napiszę o jaki to plik chodzi ) . Zanim tego się dowiedziałem rozwiązałem problem > ponownym instalowaniem części które znikły z wykazu Pinnacle .

Ile jest efektów w programie tyle ma być też w Pinnacle > co do sztuki .

_________________
Obrazek


sobota, 17 października 2009, 08:02
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 16 października 2009, 14:48
Posty: 6
Post Re: z Adirage do pinnacle
dzięki za podpowiedź spróbuję coś pokombinować.


sobota, 17 października 2009, 15:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post Re: z Adirage do pinnacle
czy to adorage masz zainstalowane w jednym folderze. jeśli nie to prawy przycisk myszki na jakimkolwiek efekcie zaznaczć group data i import . wskaż tam folder gdzie masz zainstalowane efekty i powinno pomóc

_________________
system windows 7
procesor dual core 8400 2x3giga.
ram 2x2giga ddr 2
płyta gigabyte GA-EP43-DS3L.
karta grafiki ati 4670 512 ram
trzy twardziele sata
kamera sony HDR-FX1000 i panasonic HDC-HS100


poniedziałek, 19 października 2009, 20:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL