Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Pinnacle 14 problem z radeonem ? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post Pinnacle 14 problem z radeonem ?
Witam
Może ktoś miał taki problem i coś poradzi. W komputerze została wymieniona karta graficzna na Radeona HD 4670 i od tego czasu (po formacie i nowej instalacji) Pinnacle 14 ulimate wiesza się od razu po uruchomieniu. Nawet nie ładuje plików przykładowych. Wcześniej działało normalnie z GeForcem.

Jakiś pomysł ? Instalowane były najnowsze sterowniki, directx10 itp ale nic nie pomogło.


wtorek, 10 listopada 2009, 21:50
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 6 listopada 2009, 22:21
Posty: 5
Post Re: Pinnacle 14 problem z radeonem ?
Witam, mam Radeona 4670 i Pinnacle Ultimate Collection, u mnie działa bardzo dobrze, żadnych problemów.


piątek, 18 grudnia 2009, 00:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post Re: Pinnacle 14 problem z radeonem ?
u mnie też bez problemów. zainstaluj jeszcze raz studio z funkcją napraw.

_________________
system windows 7
procesor dual core 8400 2x3giga.
ram 2x2giga ddr 2
płyta gigabyte GA-EP43-DS3L.
karta grafiki ati 4670 512 ram
trzy twardziele sata
kamera sony HDR-FX1000 i panasonic HDC-HS100


piątek, 18 grudnia 2009, 10:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL