Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 07:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 gdy chce zwolnić, lub przyśpieszyć tempo... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 16 grudnia 2009, 19:00
Posty: 1
Post gdy chce zwolnić, lub przyśpieszyć tempo...
Witam serdecznie.
Mam problem w pinnaclu z tempem, mianowicie, gdy chcę zwolnić, lub przyśpieszyć tempo klipu, nie wiedzieć czemu na miejsce wybranego kawałka filmu wskakuje mi jakiś inny...

Proszę Was o szybką odpowiedź
Pozdrawiam:)


środa, 16 grudnia 2009, 19:09
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 24 września 2008, 23:17
Posty: 47
Post Re: gdy chce zwolnić, lub przyśpieszyć tempo...
ja mam często tak że wytnę sobie jakis krótki kawałek i jak nałożę zmianę tempa (obojetne czy szybciej czy wolniej) to wtedy sie zmienia na cały fragment a nie na ta krótką część którą wyciąłem i chacialem np. zwolnić.... i generlanie działa jedna metoda:) :
fragment ktory chcesz przyspieszyc/ zwolnic przestaw na koniec filmu żeby był ostatnim klipem i tam nałóż efekt szybkości (zwolnij lub przyspiesz) i powinno byc ok :) program nie powinien nic podmienić ani przesunąć....

zobaczy Czy pomoże :)


niedziela, 20 grudnia 2009, 14:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL