Teraz jest sobota, 20 lipca 2019, 19:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 PINNACLE 14 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 2 czerwca 2008, 12:24
Posty: 44
Lokalizacja: łódzkie
Post PINNACLE 14
Czy Studio 14 automatycznie informuje o utraconych klatkach przy zgrywaniu materiału z urządzeń cyfrowych. W Studio 11 czy 12 to pod licznikiem zgrywanego materiału była taka pozycja ilość utraconych klatek. Co myslicie o tym?
Pozdrawiam
Norbert


piątek, 30 kwietnia 2010, 07:03
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 26 października 2009, 09:03
Posty: 7
Post Re: PINNACLE 14
Automatycznie pokaże się licznik! Oczywiście tylko wtedy jak będą klatki utracone :P


piątek, 30 kwietnia 2010, 09:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL