Teraz jest środa, 23 października 2019, 16:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Pinacle 9.3 a Win7 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 3 sierpnia 2006, 12:07
Posty: 9
Post Pinacle 9.3 a Win7
Właśnie kupiłem laptopa na którym jest zainstalowany system Windows 7.
Zainstalowalem swoje Pinacle Studio PLUS v9.3 i zacząłem testy nowego sprzętu. Niestety zaraz na początku spotkałem problem.
Otóż podczas przechwytywania filmu z kamery (przez kabel IEEE1394) widziałem podgląd filmu, widziałem tez tworzące się ikonki poszczególnych scen. Gdy przeszedłem do zakładki Edycja, widzę ikonki scen, ale w trakcie odtwarzania nie ma podglądu filmu w tym większym oknie służącym właśnie do podglądu filmu. Jest dźwięk ale obraz jest czarny, gdy przeciągnę wybraną scenę na pasek czasu i z tamtąd próbuję odtworzyć to efekt jest ten sam. Dźwięk jest a obraz czarny. Dodam, że przechwycony film w pliku avi daje się bez problemu obejrzeć pod ALLPlayer. Co może być przyczyną?
Ten sam film, to samo Pinacle na kompie stacjonarnym pod Win XP śmigało.
Gdzie jest problem? brakuje mi jakiś sterowników?


niedziela, 13 czerwca 2010, 22:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL