Teraz jest piątek, 18 października 2019, 03:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Pinnacle 14 studio HD ultimate collection- problem z Dolby. 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 24 października 2010, 14:25
Posty: 63
Lokalizacja: Wrocław
Post Pinnacle 14 studio HD ultimate collection- problem z Dolby.
Wczoraj kupiłem Pinnacle ultimate collection, i żebym mógł wrzucić jakiś filmik na oś to pojawia mi się takie coś:
Funkcję Dolby 2CH Encoding/Decoding dla Studio 14 można uaktywnić natychmiast, nabywając klucz aktywacji w szybki i prosty sposób.

Uaktywnij teraz (Używając połączenia internetowego)

Jak klikam w uaktywnij to było kilka kodeków od aktywacji, zaakceptowałem je.
Później program mi się zaciął i musiałem wyłączyć... Kiedy znów chciałem przeciągnąć filmik na oś to znów mi się pokazał komunikat ;/
Ale teraz nie ma tam żadnej opcji.
Nie wiem skąd mogę nabyć klucz aktywacyjny do tego ;/ Szukałem wczoraj cały dzień ;< :|

_________________
Zadaje dużo pytań żeby inni nie musieli. KALEMEONSHOW


niedziela, 24 października 2010, 14:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Pinnacle 14 studio HD ultimate collection- problem z Dolby.
i jak poradziłeś se z problemem?, bo ja mam taki sam problem!


poniedziałek, 1 listopada 2010, 04:04
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 15 grudnia 2004, 23:54
Posty: 12
Post Re: Pinnacle 14 studio HD ultimate collection- problem z Dolby.
Mi się też to przydarzyło.
I chyba nikt tu nie wie co zrobic :x


piątek, 19 listopada 2010, 01:21
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 15 stycznia 2010, 23:06
Posty: 41
Post Re: Pinnacle 14 studio HD ultimate collection- problem z Dolby.
Może przeinstalowanie programu powinno Ci pomóc.

_________________
filmy


środa, 24 listopada 2010, 14:34
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 24 października 2010, 14:25
Posty: 63
Lokalizacja: Wrocław
Post Re: Pinnacle 14 studio HD ultimate collection- problem z Dolby.
Mi się wydaje że to wina kamery ;/ Bo moje filmiki sprzed kilku msc działają, ale te z ostatnich dni już nie.. Może dlatego że nastawiłem zły format?

_________________
Zadaje dużo pytań żeby inni nie musieli. KALEMEONSHOW


piątek, 26 listopada 2010, 19:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 15 grudnia 2004, 23:54
Posty: 12
Post Re: Pinnacle 14 studio HD ultimate collection- problem z Dolby.
Mi pomogła ponowna instalacja systemu i Pinnacle,
tylko ciekawe na jak długo ?
Przeinstalowanie samego Pinnacle nie pomaga :(


sobota, 27 listopada 2010, 00:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL