Teraz jest piątek, 18 października 2019, 18:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Plug-in eksportowania w Pinnacle Studio Plus 12 - PROBLEM 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 4 października 2009, 23:18
Posty: 17
Post Plug-in eksportowania w Pinnacle Studio Plus 12 - PROBLEM
Witajcie.

Gdy chcę zapisac film do pliku (jako windows media) pojawia mi się komunikat:

"eksportowanie nie powiodło się (dodatek plug-in eksportowania)".

Rejestrowałam program przez internet, odinstalowywałam i instalowałam już chyba 4 razy, ale cały czas jest to samo.

Próbowałam tez przekopiowac pliki z pinnacle zainstalowanego na drugim komputerze, ale to tez nic nie dało.

Dodam, ze na innym komputerze (który nie jest mój i nie mogę na nim pracowac) pinnacle działa idealnie.

Proszę pomóżcie mi, bo inaczej cała moja praca pójdzie na marne, a niestety nie ma kto mi pomóc...


sobota, 30 października 2010, 18:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 4 października 2009, 23:18
Posty: 17
Post Re: Plug-in eksportowania w Pinnacle Studio Plus 12 - PROBLEM
na pewno ktoś wie.... ;)


niedziela, 31 października 2010, 21:34
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 19 października 2009, 21:29
Posty: 35
Post Re: Plug-in eksportowania w Pinnacle Studio Plus 12 - PROBLEM
Dawno nie byłem na forum ,ale dzisiaj jestem i może Ci pomogę.
1 Samo instalowanie i odinstalowanie Pinakle nie pomaga.najpierw "wyczyść " pinakle to znaczy usuń wszystkie niepotrzebne projekty i pliki pomocnicze.

2 Po odinstalowaniu pinakle wyczyść rejestr sytemu, użyj do tego - to ważne- tych dwóch programów :" Wise Registry Cleaner" i użyj zaraz po tym "EasyCleaner" - wiem wiem specjaliści od systemu Windows zasypią mnie gromami ale zrób tak.

3.Ponownie zainstaluj program pinakle i wczytaj projekt z którym masz kłopoty tu czeka cię najdłuższa i najżmudniejsza praca.Zrób tak : "rozciągnij" pasek czasu maksymalnie.Jedna sekunda to 24 klatki. Po takim rozciągnięci stwierdzisz ,że są miejsca - wystarczy jedno - że klatka jest urwana ,lub jest fragment oddzielony od reszty filmu i jest krótszy niż 1 sekunda - to jest przyczyna Twojego problemu.

Dlaczego trzeba czyścić rejestr - ponieważ w rejestrze pozostają często odniesienia do błędnych plików.


poniedziałek, 8 listopada 2010, 15:47
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 4 października 2009, 23:18
Posty: 17
Post Re: Plug-in eksportowania w Pinnacle Studio Plus 12 - PROBLEM
OK! To biorę się do pracy! Zobaczę, czy się uda


poniedziałek, 8 listopada 2010, 17:42
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL