Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 pinnacle 12/14 a dwa monitory 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 4 września 2008, 15:44
Posty: 5
Post pinnacle 12/14 a dwa monitory
witam wszystkich!
posiadam obydwie wersje programów
czy istnieje możliwośc wyświetlania zawartości programu w trakcie pracy na dwóch monitorach? (timeline i podgląd osobno)
mam podgląd na 2 monitorach ale tego samego (klonowanie w karcie gf9800)
serdecznie dziękuję za pomoc
pozdrawiam
piotr


niedziela, 2 stycznia 2011, 13:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 24 grudnia 2008, 08:06
Posty: 39
Post Re: pinnacle 12/14 a dwa monitory
Brak czasu na opisywanie ale można mieć podgląd na osobnym monitorze. Pokombinuj w ustawieniach karty graficznej.


czwartek, 10 marca 2011, 23:17
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 25 lutego 2009, 10:23
Posty: 39
Post Re: pinnacle 12/14 a dwa monitory
W pinnacle ustawisz opcje Pokaż podgląd pełnoekranowy na Drugi monitor VGA. W karcie grafiki wybierasz rozszerzenia pulpitu na drugi ekran, a nie klonowanie. Jeżeli tak ustawisz to na 100% zadziała.


środa, 29 czerwca 2011, 23:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL