Teraz jest niedziela, 21 lipca 2019, 23:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 kolejny problem z Pinnacle 14HD 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 25 stycznia 2005, 00:54
Posty: 3
Post kolejny problem z Pinnacle 14HD
prosze o pomoc w problemie, na zalaczonym linku jest zrzut ekranu z pliku video po utworzeniu w pinnacle 14 ,plik w mMPEG-2 TS .nie moge sie w zaden sposób pozbyć efektu taki jak widac . Film zajmuje okolo 20 min , z materialu HD.Nie pomogla reinstalacja Pinnacla, reinstal kodeków nic nie pomaga, nie chce reinstalki systemu.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/098 ... 7d9b8.html


czwartek, 13 stycznia 2011, 23:54
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 24 października 2010, 14:25
Posty: 63
Lokalizacja: Wrocław
Post Re: kolejny problem z Pinnacle 14HD
To jest błąd komputera. Nie odtwarza dobrze AVCHD. Po zarenderiwaniu nie ma tego problemu ;)

_________________
Zadaje dużo pytań żeby inni nie musieli. KALEMEONSHOW


piątek, 13 maja 2011, 17:12
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL