Teraz jest środa, 16 października 2019, 20:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Błąd! 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 24 października 2010, 14:25
Posty: 63
Lokalizacja: Wrocław
Post Błąd!
Taki mam błąd w pinnacle
Obrazek

Dodaje film na zdjęcie w opcji Obraz w obrazie.. Za każdym razem robi sie błękitny ekran. Po odtworzeniu film też.

Nie wiem czy to błąd, nawet jak dam niektóre przejścia to robi się zielony obraz.

Wiecie co z tym zrobić? Na odpowiedź pewnie będe czekał miesiąc ;(

_________________
Zadaje dużo pytań żeby inni nie musieli. KALEMEONSHOW


niedziela, 1 maja 2011, 13:20
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 marca 2009, 23:16
Posty: 40
Post Re: Błąd!
1.Spróbuj na innym typie pliku w oknie Tworzenia filmu! Może masz problem z kodekami.
2.Zrób to jeszcze raz po wcześniejszy usunięciu plików z folderu "Render"


czwartek, 5 maja 2011, 18:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL