Teraz jest piątek, 19 lipca 2019, 11:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Łączenie projektów w PS14-problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 19 lipca 2011, 21:14
Posty: 2
Post Łączenie projektów w PS14-problem
Witam wszystkich. Jestem tu nowicjuszem i amatorsko używam PS14. Mam następujący problem: Jak połączyc dwa projekty stworzone w PS14. Kombinowałem już z kopiowaniem i nic. Czy w ogóle jest możliwośc połączenia dwóch projektów w calośc? Może ktoś pomoże mi na tym forum. Proszę o jakiś sygnał na ten temat i z góry dziękuję.


wtorek, 19 lipca 2011, 21:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 marca 2010, 15:05
Posty: 32
Lokalizacja: Śląsk
Post Re: Łączenie projektów w PS14-problem
Otwierasz pierwszy projekt, zaznaczasz wszystkie jego obiekty klawiszami CTRL+A, kopiujesz projekt do schowka CTRL+C, ładujesz drugi projekt, ustawiasz suwak w miejscu, w którym chcesz wstawić pierwszy projekt i wciskasz CTRL+V.
To wszystko.

_________________
Intel Core i7 @3,8GHz, 8GB RAM Adata @2000MHz, WD 3TB, GeForce 9500GT, Dell 23" IPS
Windows 7 64, Pinnacle Studio 14 HD Ultimate Collection
Sony HDR-AX2000E, Acurat Lighting LL2120, Manfrotto 547B z głowicą 701HDV, Foton Krypton


wtorek, 19 lipca 2011, 23:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 19 lipca 2011, 21:14
Posty: 2
Post Re: Łączenie projektów w PS14-problem
Dziękuję kolego za pomoc, ale właśnie podczas wklejania ze schowka nic się nie dzieje. Nie wiem o co chodzi? Nadmienię, iż projekt A (główny) jest obrobionym materiałem filmowym, a projekt B (wklejany na zakończenie) jest prezentacją zdjęc z podkładem muzycznym utworzonym też w PS14. Oba projekty są zapisane w tym samym formacie. Pomocy. Czy ktoś wie jak to rozwiązac?


środa, 20 lipca 2011, 12:45
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 marca 2010, 15:05
Posty: 32
Lokalizacja: Śląsk
Post Re: Łączenie projektów w PS14-problem
U mnie działa prosty sposób, który Ci podałem.
Korzystałem z niego z powodzeniem kilka razy.
Wklejanie ze schowka pewną chwilę trwa, może za krótko czekasz?
Przez tę dłuższą chwilę nic się właśnie nie dzieje.

Z tego co mi wiadomo innej metody na połączenie projektów w Pinnacle nie ma.

_________________
Intel Core i7 @3,8GHz, 8GB RAM Adata @2000MHz, WD 3TB, GeForce 9500GT, Dell 23" IPS
Windows 7 64, Pinnacle Studio 14 HD Ultimate Collection
Sony HDR-AX2000E, Acurat Lighting LL2120, Manfrotto 547B z głowicą 701HDV, Foton Krypton


środa, 20 lipca 2011, 14:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 6 sierpnia 2011, 18:28
Posty: 4
Post Re: Łączenie projektów w PS14-problem
Cześć, prawdopodobnie nie zapisałeś kopiowanego do schowka materiału przy wychodzeniu do drugiego projektu.
Pozdrawiam


sobota, 6 sierpnia 2011, 18:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL