Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 20:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Pinnacle Studio ? Pytanie do ZAWODOWCÓW 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 marca 2012, 21:42
Posty: 32
Post Pinnacle Studio ? Pytanie do ZAWODOWCÓW
Witam. Pracuję na Pinnacle Studio 10,6 - mam dylemat ! Zajmuję się montażem w szczególności montażem klipów ale wesółkiem nie pogardzę jak i różnymi imprezami biesiadnymi typu komunie itp. Zaznaczam że tylko montuję - nie kręcę tego. Którą wersję moglibyście mi polecić ? 12 , 14 czy 15 . Chodzi mi o możliwie największy wypas w którym nie będę musiał co trochę coś dokupywać. Proszę o szczegółową informację. Dzięki z góry


piątek, 9 marca 2012, 20:52
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4859
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinnacle Studio ? Pytanie do ZAWODOWCÓW
http://sklepwideo.pl/details.php?id=pp100630, a jeszcze lepiej oczywiście uppgrade http://sklepwideo.pl/details.php?id=pp100635. To Studio jest stabilniejsze od Avid Studio w wersji polskiej.

_________________
最诚挚的问候


sobota, 10 marca 2012, 00:34
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 marca 2012, 21:42
Posty: 32
Post Re: Pinnacle Studio ? Pytanie do ZAWODOWCÓW
Dzięki za poradę lecz nie sądzę żebym skorzystał z Upgrade ponieważ mam obawy że w moim przypadku to się nie sprawdzi. Pracowałem na XP zmieniłem na Win7 a z płyty w Studio 10.6 mogę tylko załadować tylko plik dla Visty więc okropnie zamula mi sprzęt. Pisałem już o tym problemie na forum. Mam jeszcze takie istotne pytanie - dosyć często pracuję na laptopie z racji tego że zostałem inwalidą czy ta 15-ka będzie sprawnie działała na ASUS Home Premium INTEL 2 CORE DUO inside , nVidia GEFORCE GT 220M CUDA 1GB , RAM 4GB , 64bity


sobota, 10 marca 2012, 10:34
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4859
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Pinnacle Studio ? Pytanie do ZAWODOWCÓW
samsky napisał(a):
...czy ta 15-ka będzie sprawnie działała na ASUS Home Premium INTEL 2 CORE DUO inside , nVidia GEFORCE GT 220M CUDA 1GB , RAM 4GB , 64bity

Trial Pinnacle nie jest w pełni funkcjonalny, ale jakieś pojecie o komforcie pracy jednak da. Pobierz, spróbuj. Poczekajmy może ktoś pracował na podobnej konfiguracji pełną wersją Studio 15, lub 14, to podpowie resztę.

PS Popraw ten opis komputera. :D

_________________
最诚挚的问候


sobota, 10 marca 2012, 12:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL