Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 12:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Przejścia w PS14UC 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Przejścia w PS14UC
Zainstalowałem PS 14 UC na nowym komputerze o lepszych parametrach niż poprzedni. W czasie pierwszego montażu na nowym zauważyłem problem mianowicie nie działa część Przejść 2W oraz żadne z Alfa Magic. Co zrobić.
Proszę o pomoc.


środa, 23 maja 2012, 07:20
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 10 sierpnia 2009, 12:58
Posty: 112
Post Re: Przejścia w PS14UC
Spróbuj odinstalować i zsinstalować jeszcze raz, albo coś się "gryzie".
Nowy komputer wcale nie znaczy lepszy.Spróbuj Twoje PS zainstalować na innym kompie np. u jakiegoś kolegi i zobacz czy jest taki sam problem, czy inny, jeśli będzie wszystko OK., porównaj wymogi.
Możesz mieć też problem z kartą grafiki, ja miałem "zintegrowaną' i też nie wszystko chciało pracować.
Innym razem miałem problem z prockiem Celeron, PS się cały czas zawieszał, dopiero jak zmieniłem na Intela mam spokój.
Musisz po prostu próbować


środa, 20 czerwca 2012, 08:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Przejścia w PS14UC
Przesyłam obraz komunikatu jaki wyświetla mi sie w czasie odpalania PS14UC.
Gdy wcisnę OK program odpala sie dalej ale po uruchomieniu efekty dalej nie działają tak jak opisałem wyżej.
Proszę o pomoc.


Załączniki:
error.jpg
error.jpg [ 28.68 | Przeglądane 198 razy ]
środa, 19 września 2012, 20:39
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 25 lutego 2009, 10:23
Posty: 39
Post Re: Przejścia w PS14UC
momik_biki napisał(a):
Przesyłam obraz komunikatu jaki wyświetla mi sie w czasie odpalania PS14UC.
Gdy wcisnę OK program odpala sie dalej ale po uruchomieniu efekty dalej nie działają tak jak opisałem wyżej.
Proszę o pomoc.


ja opiszę swój sposób.
Miałem laptopa a w nim dwie karty grafiki. Zintegrowaną i dodatkową. Ten sam komunikat mi wyskakiwał. Dopiero po długim czasie zorientowałem się że należy dodać Magic Bullet Looks w programie który służy do obsługi grafiki i MBL dodać do takiej opcji aby korzystało z dwóch kart graficznych. To pomogło w moim przypadku. Jeżeli nie pomaga to może trzeba starsze a może nowsze sterowniki do grafiki.


sobota, 16 marca 2013, 18:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Przejścia w PS14UC
Już próbowałem ze sterownikami. Niestety problem występuje nadal.


sobota, 16 marca 2013, 23:27
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL