Teraz jest wtorek, 22 października 2019, 10:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Jak HD w Pinnacle? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Jak HD w Pinnacle?
Witam,
Jak ustawić preferencje projektu w pinnacle żeby wyszedł ładny plik HD?


sobota, 14 lipca 2012, 13:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 24 października 2012, 12:03
Posty: 6
Post Re: Jak HD w Pinnacle?
Format projektu – ustaw od 1 pliku dodanego do projektu.
I pierwszy klip wsadź najlepszy jaki masz, inne już nie będą gorsze.
Jak ten pierwszy nie pasuje do całości to zawsze możesz go później usunąć.


sobota, 27 października 2012, 13:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL